07 / 05 / 2024

Hayat Cami yer teslimi

Hayat Cami yer teslimi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki arsanın yer teslimi yapıldı.

SGK'lılar dikkat! Toplu para ödeyip anında emekli olabilirsiniz? 

Türkiye'de belirli bir dönemde çalışıp işinden ayrılmak zorunda kalan yada hiç iş hayatında yer almamış vatandaşlar, emeklilik hakkını toplu para ödeyerek sonrasından nasıl emekli olabilirim fırsatını araştırıyorlar.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! 648 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

TOKİ Çatalca Ferhatpaşa projesinin inşaatı resmen başlıyor. Projede 648 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami yer alacak.

İŞKUR evden çalışmak isteyenlere iş imkânı sunuyor! Herkesin hayalindeki meslek! Acilen göz atın!

İŞKUR, aktif olarak iş hayatında yer alamayan kadınların evlerinden iş hayatına dahil olabilmeleri için farklı iş imkanları sunuyor. Kadınların da kendi ekonomik özgürlüklerine sahip olabilmesi amasıyla sunulan bu iş imkanları, evden çalışma sisteminde bulunuyor.

 EYT ile emekli olan işi bırakacak mı? EYT’de SGK genelgesi çok açık

Emeklilikte Yaşa Takılan milyonlarca kişi çalışma hayatında yer alıyor. EYT’li olup çalışmaya devam eden vatandaşlara emekli olma imkanı olacak. Aralık ayında TBMM’ye gelmesi beklenen düzenlemeyle milyonlarca kişi emekli olabilecek. İşte tüm detaylar...

Emekli adayları dikkat! Prim ödeme miktarları güncellendi

Çalışma hayatında yer alan her çalışan emekli olmanın hayalini kurmakta. Bu kapsamda emekli olmak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren detaylar netleşti. SSK, Bağ-Kur ve esnaf olan herkesi kapsamakta. Emeklilik prim ödemeleri ile değişiklik duyuruldu.

Emekli olmak isteyenler dikkat! 5.400 prim günü ve 55 yaşında emeklilik mümkün!

Erken yaşlandıkları için çalışma hayatında yer almakta güçlük çekenler nasıl emekli olabileceklerini araştırıyorlar. Erken yaşlanan çalışanlar hangi şartlarda ve koşullarda emekli olabilirler? İşte tüm detaylar..

Kadınlar dikkat! SGK üzerinden başvurana 5 bin TL!

Devlet, kadınların iş hayatında yer almasını sağlamak ve teşvik etmek için çeşitli destekler sağlıyor. Çocuklu kadınların iş hayatına devam edebilmeleri için bakıcı ücreti kapsamında 5 bin lira destek veriyor.

Zonguldak'ta cami inşaatında çalışan işçi hayatını kaybetti!

Zonguldak 100.Yıl Terminali'nin karşısında inşaatı devam eden Selahaddin Cami inşaatında bir işçi kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti.

TOKİ Silivri Alipaşa 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Silivri Alipaşa 2. Etap projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. Projede 758 adet konut, 24 adet dükkan, 1 adet okul ve 1 adet cami yer alıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Caracas'ta cami inşaatı için yer talebi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela'nın talebi üzerine Caracas'ta iki ülke dostluğuna yaraşır bir cami inşa etmeyi planladıklarını söyledi. Erdoğan, ''Kendilerinden yer talebinde bulundum" diye konuştu.

TOKİ'den Ankara Bala'ya yeni proje!

TOKİ güvencesiyle Bala Şentepe Mahallesi'nde inşa edilecek yeni projede 137 adet konut, ticaret merkezi ve cami yer alacak. Projenin ihalesi 10 Ekim'de yapılacak.

Reza Zarrab'ın mal varlığı açıklandı!

Savcı Bharara'nın Reza Zarrab için hazırladığı dosyada Zarrab ve ailesinin yaşadığı lüks hayat da yer aldı. Zarrab’ın en kendi adına en azından 20 gayrımenkule sahip olması dikkat çekti.

Sarıyer İstinye'ye imam hatip lisesi ve cami yaptırılacak!

Sarıyer İstinye Anadolu Lisesi ve Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi'nin 20 bin metrekarelik komşu parseline imam hatip lisesi, yurt ve cami yapılmasına karar verildi.

Hayat Cami yer teslimi Haberi

Hayat Cami yer teslimi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesini Ilgın İnşaat 14 milyon 663 bin TL teklifle kazanmıştı. Projenin yer teslimi dün yapıldı. 


658/8 parselde yer alan Hayat Cami projesi 10 bin 125,20 metrekare arsa alanına sahip ve ruhsata esas inşaat alanı 3 bin 444 metrekare. 



Hayat Park projesinde 1.800 metre yaya yolu, 1.100 metre bisiklet yolu ve 2 bin 500 metre koşuyolları bulunacak. 


Hayat Park Meydanı'nda çok amaçlı etkinlik salonu, çim amfi, Hayat Meydanı, piknik alanları, çocuk oyun alanları, yamaç terası, spor alanları, biyolojik gölet, tematik bahçeler, basketbol sahası,kaykay pisti, mini golf sahasu, çim kayağı, cami, kaskatlı havuzlar ve ahşap köprü, futbol sahası, kondisyon alanı, güneş kollektörleri, üç...