05 / 05 / 2024

Hayat Park projesi

Hayat Park projesi

Hayat Park İstanbul Halkalı ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Halkalı Hayat Park İstanbul projesinde dairelerin alan büyüklükleri 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.

Oktay Akyüz: Hayat Park Avrupa Yakası'nın değeri en çok artan bölgesinde!

Bayrak - Alkan - Atamer konsorsiyumunun Halkalı’da hayata geçirdiği HayatPark İstanbul projesi koordinatörü Oktay Akyüz, projenin Avrupa yakasının değeri en çok artan bölgesinde inşa edildiğine dikkat çekiyor.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Esenler'de İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı projesi hayata geçiyor!

Esenler Belediyesi, "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi"yle kente yeni bir çehre kazandıracak. Proje kapsamında 2,5 milyon metrekarelik alanda park yapılacak.

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım!

Gül Yapı Gül Park projesi ulaşım bilgileri kapsamında metrobüse ve hastaneye 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Gül Yapı imzası taşıyan Gül Park Yaşam Esenyurt’ta yükseliyor.

Sarphan Finans Park Projesi'nin dükkanları teslim edildi!

Ataşehir'de Sarp Group ve Emlak Konut güvencesiyle yükselen Sarphan Finans Park Projesi'nin C Bloğunda yer alan 123 adet ofis ve 16 adet dükkan sahiplerine teslim edildi.

Akçakoca Hürriyettepe Park projesi Mayıs'ta açılacak!

Akçakoca ilçesinde İller Bankası hibe projesi tarafından yapılan Hürriyettepe Park projesi hızla ilerliyor. Park Projesi Mayıs ayında tamamlanıp, Akçakoca halkımızın hizmetine açılacağı öğrenildi.

Çerkezköy Kent Park projesi bu yıl başlayacak!

Çerkezköy'de 2015 yılında yapılacak olan 41 proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, Kent Park Projesi’nden alt ve üst yapı yatırımlarına kadar önemli projelerini anlattı.

Hayat Park Meydanı Bahçekent'in ilk görselleri!

Emlak Konut GYO'nun 20 konut planladığı Bahçekent Hoşdere bölgesinde yapılacak "Hayat Park" dev şehir parkı için çalışmalar sürüyor. Hayat Park Meydanı 160 bin metrekarelik alana kurulacak.

Düzce Hürriyettepe Park projesi hayata geçiyor!

İller Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi 'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Hürriyettepe Park Projesi en kısa sürede hayata geçirilecek.

Hürriyettepe Park Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

İLLER Bankası tarafından ihalesi gerçekleştirilen Hürriyettepe Park Projesi'nin sözleşmesi imzalanarak, yer teslimi yapıldı. Adı geçen proje kısa zamanda hayata geçecek..

Brooklyn Park projesi yapı ruhsatını aldı!

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında Selimoğlu Pana Yapı Ortaklığı ile hayata geçirilen Brooklyn Park projesi, Çevre ve Şehircilik İstanbul İl Müdürlüğü'nden yapı ruhsatını aldı. Brooklyn Park Fikirtepe'de ruhsatını alan altıncı proje oldu.

Emlak Konut GYO'dan Hayat Park açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Park Düzenleme ve Altyapı İşiyle ilgili olarak anlaşma sağladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Başakşehir Mavera Park projesi!

Başakşehir Mavera Park projesi daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin alanları 136 - 208 metrekare arasında değişiyor.

Hayat Park Meydanı ihalesine 5 teklif geldi!

Emlak Konut GYO, Hoşdere'de yapılacak olan Hayat Park Meydanı ihalesi dün gerçekleştirildi. Saat 14:30'da yapılan ihaleye 6 firma katıldı. İhaleye 5 firmadan teklif geldi...

Hayat Park projesi Haberi

Hayat Park projesi


Hayat Park projesi İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da inşa ediliyor.  Projenin satış süreci devam ediyor.


Hayat Park İstanbul Halkalı ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Hayat Park İstanbul Halkalı ulaşım bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim.


Bayrak Altan ve Atamer İş Ortaklığı imzası ile yükselen Hayat Park'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Halkalı Hayat Park projesinde dairelerin alan büyüklükleri 104 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. 


Hayat Park İstanbul fiyat:

Hayat Park satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


İstanbul Hayat Park Halkalı fiyat listesi:

2+1 açık mutfaklı daireler 270 bin TL ile 295 bin TL,

2+1 normal daireler 350 bin TL ile 420 bin TL, 

3+1 daireler 400 bin TL ile 500 bin TL arasından satışa sunuluyor. 


Hayat Park İstanbul...