15 / 05 / 2024

Hayata Cam Kat

Hayata Cam Kat

Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve de güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘ Hayata Cam Kat ’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.

Konut fiyatları düşer mi? Cam balkon fiyatları 4 yılda 30 kat arttı!

Konut satışları ve fiyatlarındaki düşüş sürerken, kiralık konutlarda fiyatlar artamaya devam ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin ise cam balkon fiyatlarındaki artışı göstererek, konut fiyatlarıyla ilgili tespitini açıkladı.

71 katlı Como Residences'daki çatı katı 136 milyon dolara satıldı!

Como Residences, Palm Jumeirah'ta bulunan Nakheel'in en son projesi olarak hayata geçiriliyor. Söz konusu projenin 2027 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ancak henüz bitmeden  çatı katı 136 milyon dolara satıldı.

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

KİPTAŞ Aydınlık Evler'e 498 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler projesine 160 bine yakın başvuru geldi, bu da konut sayısının 498 katına denk geliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'e 262 kat başvuru geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesine 39 bin 57 başvuru geldi, bu da konut sayısının 262 kat fazlasına denk geliyor...

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

Binalarda kat çıkma dönemi sona eriyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından önümüzdeki ay hayata geçirilecek olan BKS uygulaması ile binalarda kat çıkma ve kolon kesme uygulamalarının önüne geçilecek. 

2020'de cam balkon talepleri yüzde 70 arttı!

2020’de “cam balkon” talepleri yüzde 70 büyüyerek rekor kırdı. Bunun sebebi ise, evde geçirilen zaman arttıkça, evle ilgili ertelenen planların hayata geçirilmesi oldu.

Emlak Katılım'dan müşterilerine 'e-şube' hizmeti!

Şubeleşme çalışmalarını hızlandıran ve yılsonuna kadar 50 şube açmayı planlayan Emlak Katılım, aynı zamanda hayata geçirdiği "e-şube" ile müşterilerine tüm bankacılık hizmetlerini bir arada sunuyor.

Emlak Katılım Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hizmete sundu!

Müşterilerinin farklılaşan ihtiyaçlarına uygun çözümler sunan Emlak Katılım, gayrimenkul devir işlemlerinin sorunsuz gerçekleşmesi için Tapu Güvenilir Hesap uygulamasını hayata geçiriyor.

Gayrimenkul hukukunda kat maliklerinin hakları neler?

Özellikle, son yıllarda hayata geçirilen siteler, iş merkezleri metropol yaşamında ihtiyacımız olan konfora ulaşmamız için adeta bir köprü oldu. Peki sitelerde kat mülkiyeti konusu nedir? İşte detaylar...

120 bin TOKİ konutu hızla hayata geçirilecek!

Hidroelektrik Santrallerinin Toplu Açılış Töreni"ne videokonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu yıl 120 bin TOKİ konutunu hızla hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz'' dedi.

Terme'de 20 yıllık siteleşme ve kat sorunu çözüldü!

Samsun Terme'de modern şehircilik için gereken adımlar hayata geçiriliyor. İlçede, yaklaşık 20 yıldır çözülmesi planlanan siteleşme ve kat sorunu çözüldü.

Hayata Cam Kat Haberi

Hayata Cam Kat

Daha yaşanabilir bir dünya için çevre bilincinin artırılması gerektiğine inanan Anadolu Cam, camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturduğu ‘Hayata Cam Kat’ projesinin ikinci yılında internet sitesini yeniledi.


24.03.2014 – Dünyanın önde gelen cam ambalaj üreticilerinden biri olan Anadolu Cam Sanayii A.Ş. ‘Hayata Cam Kat’ projesinin ikinci yılında web sitesini yeni yüzüyle takipçilerinin beğenisine sundu. Daha yaşanabilir bir dünya için çevre bilincinin artırılması gerektiğine inanan Anadolu Cam, Hayata Cam Kat projesi ile camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşımayı amaçlıyor ve internet sitesi aracılığıyla geniş kitleleri bu proje hakkında bilgilendiriyor. 


www.hayatacamkat.com web sitesinde cam ambalaj dünyasından sürdürülebilirlik, geri dönüşüm, çevre ve yaşam konularına dair birçok değişik ve güncel haber yer alıyor. İnternet sitesini ziyaret edenler...