27 / 04 / 2024

hayata yelken aç projesi

hayata yelken aç projesi

Turizmi 12 aya yayma çalışmalarını sürdüren Alanya, yaşlı ile engelli gruplarına giren ve seyahat edebilen 116 milyon Avrupalı'yı bölgesine çekerek bu pazardan pay almak istiyor.

Kaçak yapılara son! Bakan Özhaseki resmen açıkladı: Bina Kimlik Sistemi hayata geçiriliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapıların kontrolünü sağlamak amacıyla ‘Bina Kimlik Sistemi’ni hayata geçirdiklerini açıkladı.

Dolar 30 TL'ye doğru yelken açtı! Dolar biriktirenler acilen baksın! 23 Ağustos dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru bugün güne rekor seviye ile başladı. Ekonomi piyasalarında dolar kurundaki yükseliş devam ediyor. Bugün dolar  TL'ye doğru yelken açtı. Dolar biriktirenler acilen baksın. İşte 23 Ağustos 2023 dolar/TL kuru.

KENTSEV: İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasası hayata geçirilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkan Vekili Haldun Ersen, İstanbul'a özel kentsel dönüşüm yasasının hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Yelken Kalıp'a Avrasya Pencere Fuarı’ndan yoğun ilgi!

Yelken Kalıp A.Ş. katılım gösterdiği Avrasya Pencere Fuarı’nda yoğun ilgi gördü. Firma, 4 binden fazla ürün çeşidini müşterileriyle buluşturdu.

Avrupa'da ev almadan oturum izni almak mümkün!

Yeni bir hayata yelken açmak isteyenler Avrupa ülkelerinden oturma iznine büyük ilgi gösteriyor. 

Ant Yapı yeni yatırımlara yelken açıyor!

Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay EQ’nun Nisan sayısında "Bahar coşkusu" başlıklı yazısında yeni yatırımların müjdesini verdi. İşte Ant Yapı'nın bahar yatırımları...

Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı!

Hollywood yıldızı Angelina Jolie yeni bir aşka yelken açtı. Angelina Jolie'nin yeni aşkı emlakçı çıktı...

Teknopanel, İzmir'den dünyaya yelken açacak!

Teknopanel, inşaat malzemeleri sektöründe 'yalıtım' ana başlığı altında üretim yapıyor. Şirket, Mersin ve Sakarya'dan sonra İzmir'de 40 milyon TL yatırımla yeni bir tesis açıyor. Hedef, yeni tesisle birlikte ihracat pazarlarında daha aktif olmak.

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Fenerbahçe'nin yenilenen yelken tesisleri açıldı!

Dereağzı ve Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Doğuş Yelken Şubesi’nin tesislerinin yenilenmesinden sonra açılış törenlerine, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk katıldı

hayata yelken aç projesi Haberi

hayata yelken aç projesi

ALANYA Belediyesi ve Alanya Yat-Yelken Kulübü tarafından başlatılan. Alanya Kaymakamlığı Proje Koordinasyon Birimi ve Antalya Deniz Tiearet Odası tarafından desteklenen 'Hayata Yelken Aç Projesi'nin tanıtım kokteyli 5 Aralık günü saat 15.00*de Alanya Turistik işletmeciler Derneği (ALTİD) tarafından Alanya Marina'da gerçekleştirilecek. 


ALANYA İÇİN İLK YERLİ ÜRETİM 

Engelli bireylerin spor yaparak yaşama aktif katılımını hedefleyen bu strateji doğrultusunda oluşturulan Hayata Yelken Aç Projesi "nde Türkiye'de ilk defa Marmaris'te Alanya Belediyesi için yerli üretimi yapılan engellilere özel İSAF standartlarında tasarlanan ve 2.4mr paralimpik yelkenli kullanılacak. 


OLİMPİYAT STANDARTLARINA UYGUN 

24 metrekare yelken alanına sahip tekne. 4 metre 16 santimetre uzunluğunda ve 4.65 metre yüksekliğinde bulunuyor. Tekne 20 knot rüzgarda 15 deniz mili hız yapabiliyor. Tekne ayrıca uluslararası yarışlara ve olimpiyatlara katılabilmesi için gerekli tüm belgelere sahip. 


"Engelsiz Turizm"...