14 / 05 / 2024

hayati riski bulunan işyerine iş durdurma kararı verilecek

hayati riski bulunan işyerine iş durdurma kararı verilecek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, herhangi bir işyerinde, hayati tehlike oluşturan riski tespit etmesi halinde iş durdurma kararı verecek. Hayati risk taşıyan işyerinin tamamı ya da bir bölümü eksik tamamlanana kadar mühürlenecek...

Ev sahipleri dikkat! Bu yöntemi uygulamayanın evi tehlike altında! Acilen bakın resmen peş peşe açıklandı!

Deprem riski bulunan illerde çalışmalar devam ederken milyonlarca kişiyi ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Deprem riski bulunan illerde 1 Mart itibariyle yeni bir dönem başlıyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm başlıyor!

İBB Meclisi'nin Kasım ayı oturumlarının ikinci birleşimi dün Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapıldı. İBB Meclisi'nde, İstanbul’da deprem riski bulunan fakat hak kaybı sebebiyle yıkılamayan binlerce binanın dönüşümüne onay verildi.

Büyükçekmece'de deprem riski taşıyan binalar yıkılıyor!

İstanbul Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde deprem riski bulunan 3 blok için yıkım çalışmaları başladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin hangi ilçelerinde deprem riski yüksek?

Birinci derece deprem bölgesinde bulunan Denizli’de deprem riski konusunda yeni bir rapor hazırlandı. Raporda deprem ile ilgili Denizli’de hiçbir adımın atılmadığı vurgulanırken, risk altında bulunan il merkezi ile beş ilçeye dikkat çekildi.

Çankaya'daki Açelya Apartmanı makaslama yöntemiyle yıkılıyor! 

Ankara Çankaya'ya bağlı İleri Mahallesi Mektep Sokak'ta bulunan ve çökme riski bulunan Açelya Apartmanı makaslama yöntemi ile yıkılıyor. 

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

Alanya'da yıkılma riski bulunan bina boşaltıldı!

Antalya'nın Alanya ilçesinde, yanına yapılacak yeni binanın temel atma çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi oluşan 5 katlı apartman tahliye edildi.

İzmir Karabağlar'da kayma riskli bina tahliye edildi!

İzmir Karabağlar'da yağış sebebiyle kayma riski bulunan 3 katlı bina tahliye edildi. 

Riskli binalarda oturanlar dikkat!

Yoğun risk altında olan ve olası bir doğal afette yıkılma riski bulunan binalar kentsel dönüşümle yenilenerek, sağlam ve afetlere uygun binalar inşa ediliyor. Peki kentsel dönüşümden hangi binalar faydalanabilmektedir? İşte kentsel dönüşüm için gerekli belgeler...

Marmaris'te riskli binalar iş makineleriyle yıkıldı!

Marmaris'te depremde yıkılma riski bulunan binalar iş makineleriyle yıkıldı.

Büyük İstanbul depremi senaryosu: 48 bin ağır hasarlı bina!

İzmir’i yıkan deprem dikkatleri tekrar büyük deprem riski bulunan İstanbul’a çekti. İBB’nin yaptığı son çalışmalara göre İstanbul’da olası bir depremde 100 binlerce bina orta ve üstü hasar görecek. 48 bin bina ise ağır hasar görecek. 

Şeker Finansal Kiralama 36 firmadan tahsilat yapamayacak!

Şeker Finansal Kiralama'nın takipteki alacakları hakkında avukatlarla yapılan görüşme sonucunda 11 milyon 472 bin 49,37 TL'lık takip riski bulunan 36 adet firmadan tahsilat yapılamayacağı yönünde görüş bildirildiği görüldü. 

hayati riski bulunan işyerine iş durdurma kararı verilecek Haberi

hayati riski bulunan işyerine iş durdurma kararı verilecek

Her gün 172 iş kazası nedeniyle 4 kişinin ölmesi üzerine İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü’nce, işin durdurulması yönetmelik taslağı hazırlandı. Kurum görüşüne sunulan taslağa göre, tehlikeli ve riskli işyerlerine durdurma kararı verilecek.Kolluk kuvvetleri hayati risk taşıyan işyerinin tamamını ya da bir bölümünü eksik tamamlanana kadar...