02 / 05 / 2024

Haydar Bulut kim

Haydar Bulut kim

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut, Derince Kalıcı Konut sakinlerini dinledi.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Ali Haydar Bulut'tan güreşçilere arena müjdesi!

Derince'de sporun gelişmesi noktasında önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri'nde yaptığı konuşmada bir müjde de güreş severlere verdi

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Kocaeli Piri Reis Kültür Merkezi'nin inşası başladı!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un prestij projeleri arasında yer alan Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant'ın yapımına başlandı.

Kocaeli Derince'deki eski binalar kentsel dönüşümle yenilenecek!

STK temsilcilerini Deniz Mahallesi’nde yer alan Zübeyde Hanım Parkı’nda ağırlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, kentsel dönüşüm vurgusu yaptığı konuşmasında “Kentsel dönüşümle Derince’miz kazanacak” dedi.

Derince Piri Reis Kültür Merkezi'nin ihalesi 3 Mayıs'ta!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un, “İlçemizin prestij projesi” dediği Piri Reis Kültür Merkezi ve Yelken Kafe Restaurant’ın ihalesi 3 Mayıs’ta yapılacak.

Kocaeli Derince'de yatırımlar ne durumda?

2014’teki yerel seçimlerde yeniden Derince Belediye Başkanlığı’na gelen Ali Haydar Bulut, seçim öncesinde vaat ettiği hiçbir projeyi hayata geçiremedi, Derince yine yatırım yoksunu olarak kaldı

Kocaeli Askeri hastane bölgesi yaşam merkezi olacak!

AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanında güzel bir yaşam merkezi oluşturulacağını belirtti

Derince viyadük projesi hızlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Sırrıpaşa ve Çenedağ mahallelerini birbirine bağlayacak viyadük çalışmasını yerinde inceledi.

Derince'ye yeni yaşam alanı geliyor!

Vizyon projelerle Derince’nin değerine değer katmak isteyen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan askeri alanda önemli bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Derince Gümrük Müdürlüğü taşınıyor!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı İSU binasında KO-MEK kurslarının devam ettiğini belirterek, “Kurslar ocak-şubat ayında sona erince binada gerekli tadilat yapılarak taşınma işlemi tamamlanacak” dedi.

Derince Yüzme Havuzu Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, vizyon projeleri hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Başkan Bulut, bu kapsamda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden yüzme havuzu kompleksini inceledi.

Kocaeli Deniz Mahallesi isterse dönüşüm başlayacak!

A.Haydar Bulut, Deniz Mahallesinde ev toplantısında Deniz Mahallesindeki kentsel dönüşümle ilgili açıklama yaptı. Ortada henüz bir proje yok dedi, ardından ise eğer mahalleli yüzde 70-80 isterse kentsel dönüşüm olur dedi.

Haydar Bulut kim Haberi

Haydar Bulut kim

Derince Yenikent Kalıcı konut sakinlerinin yol sorunu için önceki akşam Derince Belediye Başkanı A. Haydar Bulut kendilerini ziyaret etti. Bulut Konutlarda oturan depremzedelerin yol sorunu daha önceden yapılmış biz şimdi imar uygulamasında gördük ama çözümü elbette olur dedi Derince Yenikent Kalıcı Konutlarında oturan depremzedeler hafta başında Derince Belediyesinin kendilerine yaptığı yazışma ile tecavüzleri olduğunu öğrenmiş ve ardından toplanarak gerekli yasal mücadeleyi başlatacaklarını söylemişlerdi.Devletin Kalıcı konutları depremzedelere yaptığını söyleyen vatandaşlar aradan geçen 12 sene sonra burada hata var demek bizlere şaka gibi geliyor dediler. 


BULUT ZİYARET ETTİ 


Kalıcı Konut sakinleri kendi aralarındaki yaptıkları toplantıdan sonra Belediye Başkanı A.Haydar Bulut'u arayarak konu hakkında bilgi vererek daha detaylı bilgilendirme için konutlara kendisini davet ettiler.Belediye Başkanı Bulut önceki akşam yanında Başkan yardımcısı Osman Ergin ile...