17 / 05 / 2024

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz, dedi.

Haydarpaşa Hastanesi 2 Aralık 1935 yılında açılmış!

Hayadarpaşa Hastanesi için gerekli bütçe ayrılarak hastanenin açılışına karar verilmiş. Haydarpaşa Hastanesi 2 Aralık 1935 tarihinde açılmış.

2 ayda 3 bankanın iflas ettiği ABD'de bölgesel bankaların hisselerindeki düşüş devam ediyor!

ABD'de PacWest Bank'ın hisselerinde yaşanan düşüş, bankanın potansiyel ortaklar ve yatırımcılarla stratejik seçenekler hakkında görüşmelerde bulunduğunu açıklamasından sonra derinleşirken, diğer bölgesel bankaların hisseleri de olumsuz olarak etkilendi.

Adana Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda uçuşlar 2022'de başlıyor!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı. Havalimanının 2022 senesinin son çeyreğinde açılması bekleniyor.

Çukurova Bölgesel Havalimanı 2022'de açılacak!

Adana'da inşa edilen Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda çalışmalar hızlandı. Havalimanın açılışı 2022'nin son çeyreğinde gerçekleşecek. 

Çukurova Bölgesel Havaalanı inşaatında son durum ne?

CHP Tarsus ilçe örgütü 9 ihale, 3 temel atma töreni gerçekleştirilen, 7 bakan değiştiren ve 6 farklı bitiş tarihi açıklanmasına rağmen bir türlü bitirilemeyen Çukurova Bölgesel Havaalanı bölgesinde yazılı uçurtma uçurdu.

Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapının yüzde 20'si tamam!

Mersin'de 2022 yılının üçüncü çeyreğinde ilk iki etabının hizmete açılması planlanan Çukurova Bölgesel Havalimanı'nda üstyapı çalışmalarının yüzde 20'si bitirildi.

Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesinde son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "İki yıl içerisinde Çukurova bölgesinde havalimanını hizmete alacağız" açıklamasında bulunduğu Çukurova Bölgesel Havalimanı ihalesi yılan hikayesine döndü.

İBB Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sancaktepe'de Bölgesel İstihdam Ofisi açtı.

Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı!

Temeli Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı için geri sayım başladı.

Ekrem İmamoğlu'ndan mahkemenin Haydarpaşa ve Sirkeci kararına tepki!

Bölge İdare Mahkemesi, İBB'nin Haydarpaşa ve Sirkeci Gar alanları ihalelerine yaptığı itirazı reddetti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu konuyla ilgili olarak, "Aylardır bekletilen kararın salgın zamanı açıklanması ise çok manidardır" dedi.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Haydarpaşa ve Sirkeci garları hakkında açıklama!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Haydarpaşa ve Sirkeci garları bir hokus pokusla 16 milyonun elinden alınmaya çalışılıyor" dedi...

Haydarpaşa Garı'nda restorasyonun bütün incelikleri!

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor. Gar binasının restorasyonunun 2020 yılında taamamlanması planlanıyor.

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri Haberi

Haydarpaşa Adapazarı Bölgesel Trenleri

Yılın son meclis toplantısında Haydarpaşa-Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz. TCDD’nin Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli gördüğü çalışmaları yapmasını istiyoruz” dedi. Mecliste ayrıca, Sabit Efendi Konağı’nın Yerel Kültür Derneği ve KADEM’e tahsis edilmesi kararı da verildi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. İlave 3 madde ile toplam 50 gündemin görüşüldüğü mecliste Başkan Toçoğlu, Yüksek Hızlı Tren çalışmaları sebebiyle seferlerine ara verilen Haydarpaşa-Adapazarı Bölgesel Trenleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Gerekli gördüğümüz çalışmalar yapılmalı

Başkan Toçoğlu, “Biz her zaman ifade ediyoruz, İstanbul-Adapazarı arasında işleyen trenlerin merkeze gelmesine karşı değiliz. TCDD’nin Büyükşehir Belediyesi’nin gerekli gördüğü çalışmaları yapmasını istiyoruz. Mithatpaşa’dan itibaren, yaklaşık 3...