05 / 05 / 2024

haydarpaşaya ruhsat verilmedi

haydarpaşaya ruhsat verilmedi

Aykurt Nuhoğlu, Haydarpaşa Garı projesinin orjinalliği bozulduğu gerekçesiyle ruhsat vermeyeceklerini tekrarladı. Büyük yangının ardından zor günlerin yaşandığı Haydarpaşa Garı 'na yönelik yeni bir açıklama, Aykurt Nuhoğlu'ndan geldi.

İzmir'de 20 yıl sonra imar barışıyla gelen tapu!

İzmir’de Burçoğlu ailesi, 1999’da müteahhit ile arazileri için kat karşılığı inşaat anlaşması yaptı. Ancak müteahhit kaçak kat çıkınca inşaata ruhsat verilmedi. Aile, imar barışı ile tapularını aldı.

Rize’deki 7 katlı bina kaçak çıktı!

Rize’deki sel ve heyelan nedeniyle tedbir için boşaltılan 7 katlı binanın kaçak olduğu anlaşıldı. Muradiye Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, bina için ruhsat verilmedi.

Isparta Yükseköğrenim Yurt Kampüsü inşaatına ruhsat verilmedi!

Isparta Yurt Yatırım A.Ş'nin yapacağı Yükseköğrenim Yurt Kampüsü Projesi inşaat ruhsatı talebini 'altyapı maliyetinin karşılanması' şartıyla geri çeviren Belediye, ruhsat talebini de reddetti.

Celal Bayar Üniversitesi'nin kanser merkezi binası ruhsatsız mı?

2012 yılında inşaatına başlanan Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Kardiyoloji ve Radyasyon Onkoloji Merkezi'nin, dere yatağına yapıldığı ve su bastığı gerekçesiyle ruhsat verilmediği öğrenildi.

Yaner Kaya: Çambaşı Yaylası'nda inşaat ruhsatı verilmiyor!

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, Çambaşı Yaylası’nda imar dışında kalan alanlara inşaat ruhsatı verilmediğini söyledi. Kaya,” Yayla da imar geçen bölge belli. Parsellenmiş vatandaşın tapusu verilmiş." dedi.

Fikirtepe'de 3 firmaya daha iksa ruhsatı çıktı!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm için iki firmaya daha ruhsat verildi. Bir aya yakın bir süredir sistemde numarataş bekleyen iki adanın ruhsatı bu hafta başı numarataşın açılmasıyla ruhsatlar düzenlenerek yetkili firmaların sahiplerine verildi.

Haydarpaşa Garı projesine ruhsat verilmedi!

Aykurt Nuhoğlu, Haydarpaşa Garı projesinin orjinalliği bozulduğu gerekçesiyle ruhsat vermeyeceklerini tekrarladı. Büyük yangının ardından zor günlerin yaşandığı Haydarpaşa Garı 'na yönelik yeni bir açıklama, Aykurt Nuhoğlu'ndan geldi.

LÖSEV Onkoloji Hastanesi ruhsatı bekliyor!

Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV'in, "Bir Tuğla da Sen Koy" kampanyasına ile inşa ettiği LÖSEV'in onkoloji hastanesi, bürokrasiyle boğuşuyor. Hastane ruhsat verilmediği için açılamıyor...

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi ruhsat aşamasında!

Çukurova Gayrimenkul Kartal projesinde ruhsat aşamasına gelindi. Ekim'de satışa çıkacağı duyurulan projede satışların 1-2 aya kadar başlaması planlanıyor. Çukurova Gayrimenkul Kartal projesi 2 blok halinde yükselecek.

Haydarpaşa Garı restorasyon projesine neden ruhsat verilmedi?

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu sabah resmi Twitter sayfasında Haydarpaşa Garı restorasyon projesi için neden ruhsat vermediklerini açıkladı. Nuhoğlu; kamuoyunu bilgilendirmek ve Kadıköy Belediyesi olarak tavrımızı ortaya koymak istedik.

Halime Hatun Kümbeti'nin arkasına yapılan bina yıkılacak mı?

Van'ın Gevaş ilçesinde Selçuklular tarafından 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti'nin arkasına 7 yıl önce yaptırılan yurt binasına belediye tarafından ruhsat verilmediği ve bu yüzden yıkılması gündeme geldiği belirtildi.

Halime Hatun Kümbeti'nin arkasındaki yurt yıkılacak mı?

Van'ın Gevaş ilçesinde Selçuklular tarafından 700 yıl önce yaptırılan Halime Hatun Kümbeti'nin arkasına 7 yıl önce yaptırılan yurt binasına belediye tarafından ruhsat verilmediği ve bu yüzden yıkılması gündeme geldiği belirtildi...

Haydarpaşa Gar Binası'nın restorasyon projesi onaylandı!

Kadıköy Belediyesi tarafından verilecek ruhsatın ardından çalışmalar başlayacak. Restorasyon projesine göre, Haydarpaşa Garı, Tarihi yapısının korunması kaydıyla Yüksek Hızlı Tren Garı olarak hizmete devam edecek...

haydarpaşaya ruhsat verilmedi Haberi

haydarpaşaya ruhsat verilmedi

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, Haydarpaşa Garı projesinin orjinalliği bozulduğu gerekçesiyle ruhsat vermeyeceklerini tekrarladı. Büyük yangının ardından zor günlerin yaşandığı Haydarpaşa Garı 'na yönelik yeni bir açıklama, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu'ndan geldi. Nuhoğlu; "Haydarpaşa'nın imarı için ruhsat vermem" dedi.  


Hattı kullandığınız zaman Haydarpaşa by-pass edilmiş oluyor. Vatandaşın Haydarpaşa'ya uğraması gerekmiyor.  Tarihi gar binasına restorasyon ruhsatı vermedim. Çünkü bana gelen projede orijinalliği bozulmuştu. 


Çatı Restorasyon projesine yönelik değerlendirmelerde bulunan Nuhoğlu, tarihi yapının dokusunun bozulmaması gerektiğine dikkat çekti.  Habertürk'ün haberine göre Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, açıklamalarında şunları ifade etti; Mevcut demiryolu yenileniyor. Demiryolu Ayrılıkçeşme'ye geliyor. Bu genişletilmiş, asansör eklenmişti.  Proje şu anda Anıtlar Kurulu'nda. Orijinal haliyle projesi geldiği takdirde onaylarım. Ama bu tarihi gar binasının bir de arkası var. Gar...