06 / 05 / 2024

Hayırlı Apartmanı

Hayırlı Apartmanı

Gümüşsuyu'ndaki tarihi 'Hayırlı Apartmanı'nda kaçak kat için 20 yıl mücadele veren Nilüfer Guçhan'ın dairesi ölümünün ardından 2.5 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Asgari ücret ara zammında son dakika! Ünlü Ekonomist Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu!

Yaşanan son ekonomik çalkantılar, asgari ücret için beklenen zam talebini de artırdı. Ünlü ekonomist Çetin Ünsalan asgari ücrette Temmuz 2024 zammını 'Şimdiden Hayırlı Olsun' diyerek duyurdu...

Ekrem İmamoğlu: HIZRAY, İstanbul'a hayırlı olsun! HIZRAY hangi duraklardan geçecek? 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'u kuzeyden birbirine bağlayacak HIZRAY için hazırlıkların tamamlandığını, onay beklendiğini açıkladı. Peki HIZRAY hangi duraklardan geçecek?

Bakan Özhaseki 'hayırlı olsun' diyerek duyurdu! Aksaray'daki 1620 dükkan teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Aksaray'da kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa ettikleri 1620 dükkanlık Aksaray Yeni Sanayi Sitesi'nin hayırlı olmasını temenni etti.

Merkez Bankası faiz kararından sonra Selçuk Geçer'den bomba dolar açıklaması: Dolar 29 TL hayırlı olsun!

Merkez Bankası faiz kararı açıklanır açıklanmaz gözler dolar kuruna çevrildi. Milyonlarca kişi dolar kurunun yükselip yükselmediğini araştırırken, Ekonomist Selçuk Geçer'den bomba gibi '' Dolar 29 TL hayırlı olsun'' yorumu geldi. İşte son dakika Selçuk Geçer'in o açıklaması...

Dolar 25 TL hayırlı olsun diyen Ekonomist Selçuk Geçer net tarih verdi! Bakan bir daha bakıyor!

Dolar kuru ile ilgili yaptığı yorumlarla tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar için '' 25 TL hayırlı olsun'' dedi ve tarih verdi.

Altın için iple çekilen gün geldi! Bugüne dikkat! Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''hayırlı olsun'' diyerek açıkladı

Altın ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bugüne dikkat çekti ve yatırımcıların iple çektiği haberi ''hayırlı olsun'' diyerek bir çırpıda açıkladı. 

'Hayırlı olsun' diyen Selçuk Geçer, doların göreceği yeni seviyeyi açıkladı!

Merkez Bankası tarafından açıklanan rakamı analiz eden tecrübeli ekonomist Selçuk Geçer, dolar kurunun göreceği yeni seviyeyi açıkladı ve "hayırlı olsun" dedi.

Berat Albayrak: 4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı olsun!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, kamu bankalarının 4 yeni kredi paketini hayata geçirmesine ilişkin, "4 ayrı finansman paketi milletimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Binali Yıldırım: İstanbul Havalimanı hayırlı, uğurlu olsun!

Resmen hizmete açılan İstanbul Havalimanı açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Binali Yıldırım: Cumhuriyet'in şanına yakışan yeni havalimanı hayırlı olsun!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılış töreninde konuşma yaptı. Yıldırım, "Kuruluşunun 95. yılında Cumhuriyet'in şanına yakışan bu eser, ülkemiz, milletimiz ve bölgemiz için hayırlı, uğurlu olsun." dedi...

TÇMB: Yeni sistemimiz ülkemiz için hayırlı olsun!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB), Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle ilgili açıklama da bulundu. TÇMB'den yapılan açıklamada ''Yeni sistemimizin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyoruz'' ifadeleri yer aldı. 

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

Dursun Özbek: Emlak Konut'la yaptığımız proje Bakırköy'e hayırlı olacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Emlak Konut ile yaptığımız projenin Bakırköy ilçesine ve Galatasaray Kulübüne hayırlı olacağına inanıyorum. " dedi.

Hayırlı Apartmanı Haberi

Hayırlı Apartmanı

Celal Bayar’ın torunu Atilla Bayar’ın, Mesut Yılmaz’ın annesinin de bir zamanlar sakinleri arasında olduğu tarihi Hayırlı Apartmanı’nda 2.5 milyon dolarlık satış... Apartmanın ‘kaçak kat’ savaşçısı olarak tanınan sakini Nilüfer Guçhan’ın dairesi bölgenin en değerli dairesi olarak satışa çıkarıldı. Geçen yıl hayatını kaybeden Guçhan, önce Atilla Bayar’ın, sonra Yüksel İnci Devecigil’in oturduğu dairenin kaçak olduğu iddiasıyla mahkeme koridorlarında 20 yıl mücadele vermişti. 


Sağlamlığı korunmalı 

Taksim Gümüşsuyu’ndaki ünlü tarihi bina, 1931 yılında inşa edildi. 8 katlı binanın son katı çamaşırhane olarak projelendirilmiş. Ancak çamaşırhane çekme kat ile daire haline getiriliyor. Bu dairede önce Atilla Bayar, sonra Yüksel İnci Devecigil isimli kişi oturuyor. Devecigil, dairede izinsiz tadilat yapıp içini genişletince de karşısında apartman sakini Nilüfer Guçhan’ı buluyor. Binanin statik yapısında bozulma, duvarda çatlaklar oluştuğu...