02 / 05 / 2024

Hayrettin Yılmaz emlakçılık

Hayrettin Yılmaz emlakçılık

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Hayrettin Yılmaz, "Emlakçılık herkesin ikinci mesleği olmuş. Bakkal, manav, kasap, kırtasiyecisi herkes emlakçılık yapıyor" dedi..

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yenikent Müteahhitlik Ve Emlakçılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Sinan Polat Serkan Karakaya Deniz Karataş  ve Adem Yiğit  tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesinde muafiyet fırsatı bugün sona eriyor!

Türkiye'de kayıtlı kayıtsız 300 binden fazla sayıdaki emlakçılık faaliyeti gösteren işletmeyi ilgilendiren düzenleme 1 Nisan 2021'de yürürlüğe alındı.  Emlak işletmelerinin yetki belgesi alabilmesiyle ilgili sunulan muafiyetler bugün sona eriyor.

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Platin Property Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık Emlakçılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gül Evrankaya, Deniz Evrankaya ve Hürol Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Emlakçılık kanunu çıktı mı?

Taşınmaz ticareti ile ilgili 2018 yılından bu yana bir dizi düzenleme yapıldı. Peki emlakçılık kanunu çıktı mı? Yeni düzenleme neler getirdi? İşte tüm merak edilenler...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmeliğe göre, belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamıyor. Peki yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesi olmayan emlakçılar artık faaliyette bulunamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte emlakçılık yetki belgesi yenileme 2021...

The Whıte Gayrimenkul Kiralama Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Whıte Gayrimenkul Kiralama Ve Emlakçılık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Suçıkar tarafından kuruldu.

Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2020!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında belgesiz işletmeler artık emlakçılık yapamayacak. Yetki belgesi kaç yıl geçerli olacak? Emlakçılık yetki belgesi ne zaman yenilenecek? İşte Emlakçılık yetki belgesi yenileme 2020...

Emlakçılık mesleğinin itibarı artacak!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın duyurduğu taşınmaz ticaretine ilişkin yönetmelik değişikliği Alanya’daki sektör temsilcilerini sevindirdi. Emlak sektörü temsilcileri, yeni değişiklikle emlakçılık mesleğinin itibarının artacağını belirtiyor.

Emlakçılık yetki belgesinde yarın son gün!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik için verilen son tarih 31 Ağustos 2020 olarak duyurulmuştu. Emlakçılık yetki belgesi alınmasında yarın son gün...

Hayrettin Yılmaz emlakçılık Haberi

Hayrettin Yılmaz emlakçılık

Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği acildi. Açılışa Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Saadet Partisi Yalova Milletvekili Adayı Talip Bayburtlu ve parti yönetimi ile dernek üyeleri katıldı. Törende konuşan Dernek Başkanı Hayrettin Yılmaz. Emlakçilik herkesin ikinci mesleği olmuş Bakkal, manav, kasap kırtasiyecisi herkes emlakçilik yapıyor. Yabancılara emlak satışının önündeki engelin kalkmasıyla emlak piyasası hareketlendi. Sayıları hızla artan yabana emlakçılar nedeniyle emlak değerlerinin yüksek görünmesine sebep olmaktadır Kayıt dışı sadece bizi değil vatandaşı da mağdur ediyor" diye konuştu Emlak komisyonculuğunun yasal bir çerçeveye sahip olmadığından yakman Yılmaz, yerel yöneticiler ile görüştüklerini ve çözüm arayışı içerisinde olduklarını kaydetti YTSO Yönetim Kur -olu Başkanı Tahsin Be can ise meslek gruplarının bir araya gelerek...