02 / 05 / 2024

Hayri Buluttan tokiye çağrı

Hayri Buluttan tokiye çağrı

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” dedi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Kredi ihtiyacı olanlar için son şans! Fırsatı kaçıran tefecilere düşer

Kredi ve kredi kartlarında aylık faiz oranı 2,89'a yükseltilirken gecikme faizi ise yüzde 2,13 olarak belirlendi. Kredi kartı kullananların faiz artışından nasıl etkileneceğini değerlendiren ekonomist Hayri Kozanoğlu, "Kredi çekenlerin yolu kapanacak" uyarısını yaptı. İşte tüm ayrıntılar...

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

Ünlü ekonomist önce uyardı sonra rakam verdi! İşte enflasyonun düşeceği tarih

TÜİK'in paylaştığı bilgilerin inandırıcı olmadığını söyleyen Ekonomist Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, gelecek ene Türkiye'de tahmin edilen enflasyon rakamını söyledi. Peki, enflasyon düşer mi? Enflasyon ne zaman düşecek? İşte, enflasyonun gerileyeceği tarih

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kesik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Kesik tarafından kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Quattro Dış Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Altay Örki ve Hayri Rıfat Baraner ortaklığında kuruldu.

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zks İnşaat Metal Elektrik Kimya Otomotiv Ve Lojistik Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Meşe tarafından kuruldu.

Beysan İnşaat Palet Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beysan İnşaat Palet Ambalaj Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Altan tarafından kuruldu.

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

HDÖ Gayrimenkul Yatırım İşletme Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Günay Nuhoğlu tarafından kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Hayri Buluttan tokiye çağrı Haberi

Hayri Buluttan tokiye çağrı

Siteler Genç İşadamları Derneği (Siteler GİAD) Yönetimi, bölgenin kangrene dönüşen sorunlarının çözümünün, “Her şeye sıfırdan başlamak” olduğunu bildirdi. Ankara’nın ticari hayatına yön veren Mobilyacılar Sitesi’nin, bu koşullarda özlenen günlerine geri dönmesinin mümkün olmadığını ifade eden Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Geçici ve günübirlik çözümlerin bugüne kadar faydasını görmedik. Bundan sonra da görmemiz olası değil. Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” diye konuştu.


KAYSERİ MODELİ


Kentsel dönüşümde çok başarılı projelere imza atan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin artık sanayiye de yöneldiğini anımsatan Başkan Bulut, “TOKİ, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) tek çatı altında toplayarak Türk sanayisinin altyapısına destek sağlamaktadır. Bu çalışmalar kapsamında Kayseri’de son derece modern ve...