28 / 04 / 2024

Hayri İnönü Emir Sarıgülü görevden aldı mı

Hayri İnönü Emir Sarıgülü görevden aldı mı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yetkilerini geri aldığı ve bu karar sonrası Sarıgül'ün başkan yardımcılığı görevinden de istifa etmesinin beklendiği belirtiliyor. İşte İnönü'nün açıklaması...

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaygün Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Hayri Özaygün tarafından kuruldu.

Borsada yeni dönem! Resmen başladı! Borsa yatırımcıları dikkat!

​​​​​​​Borsa İstanbul'da açılış seansının işleyişi yönelik alınan yeni kararlar dün devreye girdi. Bu doğrultuda, ilk olarak pay piyasasında, paylarda açılış seansının emir toplama etabının son 5 dakikası hariç olmak üzere emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımı gerçekleştirilecek.

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Emir Ceyhan, Emre Ceyhan, Hüsamettin Hatay ve Kandemir Atbakan ortaklığında kuruldu.

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Dicleli Geri Dönüşüm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  10 milyon TL sermaye bedeli  ile Emir Dicleli tarafından kuruldu.

Dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini Türkler yapacak!

Türk mimarlık firması Hayri Atak Mimari Tasarım Stüdyosu, Katar’a dünyanın ilk yüzer ekolojik otelini yapacak. Dünyada bir ilk olacak Eco-Floating Hotel, 2025 yılında hizmete açılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması TBMM gündeminde!

Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şap Enstitüsü'nün arazisinin satışa çıkarılacağı iddiaları mecliste!

Şap Enstitüsü'nün arazisinin satışa çıkarılacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Hayri İnönü Emir Sarıgülü görevden aldı mı Haberi

Hayri İnönü Emir Sarıgülü görevden aldı mı

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün, belediyede ‘Sarıgül operasyonu’ başlattığı iddia ediliyor. Uzun yıllar Şişli Belediye Başkanlığı görevini yürüttükten sonra 30 Mart 2014’teki yerel seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP adayı olan ve seçimi kaybeden Mustafa Sarıgül’ün  Şişli Belediye Başkan Yardımcısı olan oğlu Emir Sarıgül'ün yetkilerinin de alındığı öne sürülüyor. 


CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, belediye operasyona başladı. Dün 21 birimin müdürünü görevden alan İnönü, bugün de eski başkan Mustafa Sarıgül'ün oğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün yetkilerini elinden aldı. Emir Sarıgül'e bağlı 6 şube müdürlüğü vardı. İnönü Sarıgül'e bağlı olan 6 birimi kendisine bağladı. Böylelikle belediye başkan yardımcısı görevine devam eden Emir Sarıgül'e bağlı hiçbir birim kalmamış oluyor.


Emir Sarıgül'ün yetkisinden alınan şube müdürlükleri arasında Dış ilişkiler, Kültür İşleri,...