06 / 05 / 2024

hayri inönü şişli projeleri

hayri inönü şişli projeleri

29 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Ve bu süre içinde İstanbul’un, hatta Türkiye’nin en çok konuşulan belediyesi Şişli oldu. Peki ama bu süreçte Şişli’de neler oldu? Hayri İnönü, Şişli için ne yaptı?

Hayri İnönü'den Şişli'ye park müjdesi!

Şişli’de bulunan Çiftecevizler Parkı’nda denetleme yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, mevcut parkın engelli çocuklarımız tarafından da kullanabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

Şişli'ye 67 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 75 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Yıldızlar Group, Şişli'de hayata geçireceği yeni otel yatırımının inşaatı resmen başlıyor. Abide-i Hürriyet Caddesi'nde yükselecek olan otel projesi 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu ilanı sakın kaçırmayın!

Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Akademisyen ve akademisyen adaylarının sakın kaçırmayacağı ilanların detaylarını sizler için hazırladık. İşte haberin ayrıntıları…

Gram altın için rekor rakam açıklandı! Uzmanlar resmen tarih verdi! Altın yatırımcıları o günü bekliyor

Fed'in 1980'li yıllardan itibaren sıkılaştırma politikalarına devam etmesi doların yükselmesini sağlarken altın üzerinde baskıyı artırıyor. Uzmanlar ise gram altın için tarih vererek rekor seviyeyi açıkladı.

OYAK Çiğli projesi için düğmeye basıldı! İzmir'e 216 yeni konut geliyor!

Türkiye'nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) yeni projesi için düğmeye bastı. OYAK'ın yeni projesi İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek. İşte detaylar...

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm görüşmeleri başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. 

Şişli'de inşaat gerginliği 

İstanbul Şişli’de yeni inşa edilen bina gerginliğe neden oldu. Yeni yapılan bina yanında yer alan binaya dayanarak binanın camlarının önünü tamamen kapadı. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm projesi için karşı komite kurulacak!

İzmir Çiğli'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için bölge sakinlerinden Güzeltepe Kentsel Dönüşüm halk komitesini kurma kararı alındı.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri yarın başlayacak. 

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!

İzmir Çiğli'de hayata geçecek kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde uzlaşma görüşmeleri 31 Ağustos'ta başlayacak. 

İzmir Çiğli'ye yıllardır beklenen dönüşüm müjdesi geldi!

Yüzde yüz uzlaşı, yerinde dönüşüm ve “Büyükşehir güvencesi ve garantörlüğü” ilkeleriyle kentsel dönüşüm çalışmalarını hız kesmeden sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’nin Güzeltepe mahallesi için de harekete geçti. 

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şişli Organizasyon İnşaat Makina Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Azimet tarafından kuruldu.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

hayri inönü şişli projeleri Haberi

hayri inönü şişli projeleri

29 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Ve bu süre içinde İstanbul’un, hatta Türkiye’nin en çok konuşulan belediyesi Şişli oldu. Zira, Başkan Hayri İnönü’yle eski başkan Mustafa Sarıgül ve oğlu Emir arasındaki kavga gündemden hiç düşmedi, iddialar, suçlamalar adliye koridorlarına yansıdı. Bu bir yıl içinde Başkan Hayri İnönü hep olaylarla haber oldu. Peki ama bu süreçte Şişli’de neler oldu? Hayri İnönü, Şişli için ne yaptı? İstanbul’un gözbebeği bir ilçeyi önümüzdeki dönemde neler bekliyor? Misal, Şişli’nin içinden çıkılmaz haldeki trafiği ne olacak? Varoşlar için ne yapılacak? Kentsel dönüşüm olacak mı? İşte bu soruların yanıtını almak için Hayri İnönü’yle Şişli’nin en kalabalık noktalarından biri olan Gülbağ’da buluştuk, başkanla Sarıgül’ü, kavgayı-gürültüyü değil, Şişli’yi konuştuk. Buyrun...


Başkanlık koltuğunda bir yılı doldurdunuz, peki Şişli...