12 / 05 / 2024

Hayri Türkyılmaz bursa

Hayri Türkyılmaz bursa

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz kimdir? Hayri Türkyılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hayri Türkyılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Hayri Türkyılmaz...

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Mudanya belediye binası meydana gelen 5.1'lik deprem sonrası tahliye edildi!

Mudanya belediye binası 5.1 büyüklüğündeki depremin meydana gelmesinin ardından tedbir amaçlı tahliye edildiği belirtildi. Başkan Türkyılmaz, "Yıkım kararını daha önce almıştık ama bu depremle bu taşınmanın ve belediye binası yapılmasının hızlandırılması gereken bir sürece girdik." dedi.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Son Dakika! Balıkesir'de şiddetli iki deprem art arda meydana geldi: AFAD'dan ilk açıklama

Son dakika haberine göre Balıkesir'de saat 02:00 sularında iki şiddetli deprem meydana geldi. Depremlerin şiddeti açıklandı. AFAD, depremle ilgili Türkiye'ye ilk bilgileri paylaştı. Son depremler Bursa, Manisa, İzmir ve İstanbul'da hissedildi. İşte detaylar..

Bursa Ecza Kooperatifi'nden 31.1 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Bursa Eczacılar Üretim Temin ve Dağıtım Kooperatifi, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illerinde yer alan 7 gayrimenkulü 31 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Elektrik Makina Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yenibosna’da  300 bin  TL sermaye bedeli  ile Ziya    Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Kangos İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kangos İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Türkyılmaz ve Erdal Türkyılmaz ortaklığında kuruldu.

Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor!

2012 yılından bu yana bir türlü tamamlanamayan Bursa-Osmaneli Demiryolu projesi için ihaleye çıkılıyor.

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silivri İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Şenoğlu Türkyılmaz tarafından kuruldu.

Kırıkkale Yahşihan'da metruk binalar ve iş yerleri yıkılıyor!

Kırıkkale Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçim propagandası yapıldığı usulsüz iş yerlerinin ve metruk binalar yıkılıyor.

Hayri Türkyılmaz bursa Haberi

Hayri Türkyılmaz bursa

Hayri Türkyılmaz kimdir?

Bursa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz kimdir? Hayri Türkyılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hayri Türkyılmaz, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? 


Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "31 Aralık 1955 tarihinde Mudanya’da doğdum. İlk, orta ve lise eğitimlerini Mudanya’da tamamladım. 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldum. 


1980-1981 yıllarında Gürsu Belediyesi’nde Elektrik Mühendisi olarak çalıştım. 1982Yılında askerlik görevini tamamladım.1982 yılından sonra Türkyılmaz Mühendislik Ltd. Şti. adlı şirketinde çalışmalarını sürdürdüm.

   

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nde Yönetim Kurulu üyeliği yaptım. Ayrıca Mudanya Tüketicileri Koruma Derneği gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında çalıştım. Evli, ikisi kız ikisi erkek dört çocuk babası olup, Orta düzeyde Fransızca bilmekteyim. "


Bursa Tahir Ağa Hamamı kültür...