05 / 05 / 2024

Hayvanat Bahçesi Müzikali

Hayvanat Bahçesi Müzikali

Hayvanat Bahçesi Müzikali, 9 Kasım Cumartesi günü saat 16.00 ’da dünyaca ünlü Walt Disney karakterlerini Kayseri Park ziyaretçileriyle buluşturuyor. Müzikalin büyük ilgisi görmesi bekleniyor...

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Sivas'a 54 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sivas Belediyesi tarafından 27 Haziran Öğretmenler Parkı ile yıkılan hastanenin yerleşkesi birleştirilerek inşa edilecek olan millet bahçesi ve kapalı otopark projesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Milli Emlak'tan 17 bin T'ye arsa, 18 bin TL'ye hobi bahçesi almak mümkün! Hem de tam 43 ilde!

Milli Emlak, atıl durumda bulunan hazine arazilerini ekonomiye kazandırmak için 43 ilde yer alan arsaları ve hobi bahçelerini satışa çıkardı. Mülkiyeti hazine adına kayıtlı olan bu arsalar, metrekare fiyatı dahil olmak üzere sadece 17 bin TL'ye, hobi bahçesi ve bağ bahçe olarak kullanılabilecek arsa

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

İstanbul'a yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da yeni millet bahçesi inşa etmek için düğmeye bastı. İşte detaylar...

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Malatya Yeşilyurt'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Yeşilyurt'ta yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Hataylılara millet bahçesi müjdesi! Beklenen proje için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Şanlıurfa Halfeti'ye millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Halfeti Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 8 Nisan'da yapılacak.

Konya Ilgın'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ilgın'da yeni bir millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Silivri'ye Millet Bahçesi müjdesi!

Silivri'de hayata geçirilmesi planlanan Millet Bahçesi projesi için 21 Şubat 2022'de ihale süreci başlayacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tokat Merkez'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Tokat Merkez'de yeni millet bahçesi inşa edecek. Projenini ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Hayvanat Bahçesi Müzikali Haberi

Hayvanat Bahçesi Müzikali


Arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemini vurgulayan Hayvanat Bahçesi Müzikali, 9 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da dünyaca ünlü Walt Disney karakterlerini Kayseri Park ziyaretçileriyle buluşturuyor.  50 dakika boyunca seyircisine muhteşem bir görsel şölen sunacak olan müzikalin büyük ilgi görmesi...