30 / 04 / 2024

Hazır Cevap sistemi

Hazır Cevap sistemi

VitrA ve Artema ürünlerinin satışa sunulduğu İntema mağazalarında, ürünlerle ilgili bilgilere hızlı ve kolay ulaşılmasına imkan veren “Hazır Cevap” sistemi hizmete sunuldu

Bakan olası İstanbul Depremi ile ilgili konuştu: "Depremde tahliye planlarımız hazır"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Habertürk televizyonuna konuk oldu ve Kemal Öztürk'ün sorularına cevap verdi. Olası İstanbul Depremi hakkında da açıklamalarda bulunan Bakan, depremde tahliye için planlarının hazır olduğunu söyledi. 

Hazır ofis trendi artıyor!

Hazır ofisler Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Servcorp Türkiye’nin Direktörü Damla Özgünül, bu sistemi Türkiye'de yaygınlaştırmayı amaçladıklarını söyledi.

2 yıl içinde 5 milyon kullanıcı hazır ofislerde çalışacak!

Başka bir ülkede ofis açmak isteyen yabancı şirketler, yeni iş kurmak isteyen girişimciler veya daha itibarlı bir ofise taşınmak isteyen firmalara cevap vermek üzere geliştirilen hazır ofisler, 40 yıldan bu yana katlanan bir ivmeyle büyüyor...

Türkiye Hazır Beton Birliği bir ilke imza attı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Sistem Operatörü”; Kalite Güvence Sistemi (KGS) de Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Belgelendirme Kuruluşu” olarak atandı

Hazır Beyan Sistemi ile kira internetten ödenebilecek!

Hazır Beyan Sistemi ile beyan edilen kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan kaynaklı gelir vergisi de GİB'in internet sitesi üzerinden ödenebilecek.

Hazır beyan sistemi 2017!

2017 kira gelir vergisini konutta 3 bin 800 TL'den, işyerinde ise 30 bin TL'den yüksek kira geliri olanlar ödeyecek. Gelirler için hazır beyanname sistemi ile beyan verilebilecek..

Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı 3 Mart'ta!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Afet Yönetim Sistemi oluşturuldu. Afet Yönetim ve Koordinasyon Birimi, 3 Mart'ta World Point’te Beylikdüzü Afete Hazır lansmanı gerçekleştirecek.

Hazır kira beyan uygulaması genişliyor!

Hazır Beyan Sistemi'nin uygulanmasına 2015 takvim yılı gelirlerinin beyan dönemi itibarıyla başlanacak. Bu sistemden sadece ücret, kira, menkul sermaye iradı veya diğer kazanç ve irat gelirlerini ayrı ayrı veya birlikte elde edenler yararlanabilecek.

Hazır beyan sistemi nedir?

Hazır Beyan Sisteminin uygulanmasına 2015 takvim yılı gelirlerinin beyan dönemi itibarıyla başlanacak. Peki, hazır beyan sistemi nedir? Hazır beyan sistemi ile beyannameyi kimler nasıl verir?

Hazır beyan sistemi tebliği!

Hazır beyan sistemi ile ilgili bilgiler ve örnekler Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından 470 sıra nolu Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği ile açıklandı. İşte hazır beyan sistemi tebliği..

Ümraniye olası bir depreme hazır!

Ümraniye İlçesi Afet Bilgi Sistemi (ABİS) akıllı haritayı hazırlayarak internet sitesinde vatandaşların hizmetine sundu. ABİS kapsamındaki tüm bilgiler mobil ortamda erişime hazır durumda olacak ve afet müdahalesi bu bilgiler kapsamında gerçekleştirilecek

Hazır ofis sistemlerine ilgi yoğun!

Hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşıyor. İşletme maliyetlerini yüzde 70'lere varan oranlarda azaltan hazır ofisler geniş bir yelpazeye hizmet veriyor.

Windowist Tower hazır ofis sistemiyle buluşturuyor!

KLASİK ofis anlayışını değiştiren hazır ofis sistemi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Maslak'taki 26 katlı Windowist Tower'da bulunan ofisler yeşil bina Özelliği ile dikkat çekiyor.

Hazır Cevap sistemi Haberi

Hazır Cevap sistemi


VitrA ve Artema’nın müşteri memnuniyeti odaklı çözümler sunma becerisini ve yenilikçi yaklaşımını yansıtan Hazır Cevap, QR Code (karekod) uygulaması esasına dayanıyor. Mağazada bulunan teşhirlere yerleştirilen karekodlar; mobil cihazlara ücretsiz olarak yüklenebilen uygulama aracılığıyla okutulduğunda, kullanıcı teşhirde yer alan ürünlerin detay sayfasına yönlendiriliyor. Böylece ürünün anlık stok ve fiyat bilgileri, teknik özellikleri ve çizimleri, tasarımcı bilgisi ve aldığı ödüllere ulaşabiliyor. Ürünün ait olduğu seriyle ilgili mekan görselleri ve serinin diğer ürünlerini görebilen kullanıcılara ayrıca, seçtikleriyle uyumlu ürün önerileri de sunuluyor.


İstanbul Nişantaşı, Caddebostan, Adana, Ankara ve Samsun mağazalarında başlatılan uygulamanın; 2013 yılının Şubat ayında tüm İntema mağazalarında hayata geçirilmesi...