04 / 05 / 2024

hazirun cetveli hazırlama

hazirun cetveli hazırlama

Apartman yönetimi hazirun cetveli nedir? Apartman yönetimi hazirun cetveli ne işe yarar? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

BİM'de tencere-yemek hazırlama araçları büyük indirime girdi! BİM katalog bu hafta 2024! Çatal, kaşık, çaydanlık...

BİM, 15 Mart tarihinde gelecek aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de tencere-yemek hazırlama araçları fiyatlarında büyük fırsat başlıyor. İşte BİM katalog bu hafta 2024 ve 15 Mart 2024 fiyat listesi...

Vestel Ziyafet 8000 DX Tost Makinesi indirimde! Bu fiyata bir daha bulamazsınız! 29 Mayıs fiyat 2023 listesi...

Aynı anda 6 tost hazırlama imkanı sunan Vestel Ziyafet 8000 DX Tost Makinesi, 180 derece açılabilir gövdesiyle ızgara olarak da kullanılabiliyor. Peki, Vestel Ziyafet 8000 DX Tost Makinesi kaç TL, en uygun nerede? İşte detaylar...

İspanya'da kira artışlarına ilk defa sınırlama getirildi!

İspanya'da azınlıktaki sol koalisyon hükümetinin hazırlamış olduğu ve ülke demokrasi tarihinde kira artışlarına sınırlama getiren ilk konut yasa tasarısı mecliste kabul edildi. 

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Anneler dikkat! Philips 2'si bir arada Buharlı Pişirici ve Blender en ucuza burada satılıyor! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Avent SCF870/22 Wasabi Buharlı Pişirici ve Blender, ev yapımı bebek mamaları hazırlama konusunda ev hanımlarının ilk tercihi oluyor. Aynı zamanda meyve, sebze ve etleri buharda pişiriyor. 

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Çay ve Kahve Makinesi, tek seferde 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi ve aynı zamanda Türk kahvesi ile sütlü içecek hazırlama özelliği ile ilgileri üzerine çekiyor.

Karaca Hatır Plus Kahve ve Çay Makinesi ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? 19 Şubat 2023 fiyat listesi

Karaca Kahve ve Çay Makinesi aynı anda iki farklı içecek hazırlama tasarımına sahiptir. Geniş su haznesine sahip ürünün ayni anda 10 fincan kahve hazırlama kapasitesi vardır. Peki kahve ve çay makinesinin diğer özellikleri neler?

Okullar açıldı, tost makinesi satışları patladı! Fakir 24 Eylül 2022 fiyat listesi

2022-2023 eğitim dönemini başlaması ile birlikte çocuklarını okula hazırlama derdine giren annelerin imdadına tost makineleri yetişiyor. Peki bir tost makinesi kaç liraya satılıyor? Sizin için Fakir marka tost makinelerinin fiyat araştırmasını yaptık.

Merkez Bankası'ndan bankalara sınırlama getirecek yeni adım

Geçen ay ticari kredilere tavan faiz uygulaması getiren Merkez Bankası şimdi de kısa vadeli ticari kredilerin maliyetini yükselten bankalara başka bir sınırlama getirmeye hazırlanıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırıyoruz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de gerçekleştirilen açılış töreninde yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşüm projelerini hızlandırarak ülkemizi depremlere karşı hazırlama çalışmalarını da kararlılıkla sürdürüyoruz." dedi.

Faiz indiriminin Kanal İstanbul projesiyle ilgisi var mı?

Ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy, faiz indirimlerini değerlendirdi. Veysel Ulusoy, "Yaşanan tam anlamıyla Kanal İstanbul inşaatına zemin hazırlama amacıyla yapılan faiz indirimi" dedi.

Reysaş GYO yönetim kurulu üyelerini seçti!

Reysaş GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı ve alınan kararlara ilişkin tutanak ve pay sahiplerine ilişkin hazirun cetveli yayınlandı.

Ortak kullanım alanı işgali ihtarname 2021!

Herhangi bir site ya da apartmanda yaşayanların ortak alanlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve kurallara uymaları gerekiyor. Peki apartman ortak alanlarının izinsiz işgalinde ne yapılır? İşte ortak kullanım alanı işgali ihtarname hazırlama...

hazirun cetveli hazırlama Haberi

hazirun cetveli hazırlama

Apartman yönetimi hazirun cetveli!

Hazirun cetveli, yönetimin zorunlu kılındığı apartmanlarda ve birçok şirkette genel kurul toplantı hazırlıkları arasında yapılması gereken işler arasında yer alıyor. Buna göre ilk olarak "Hazirun cetveli nedir?" sorusunu yanıtlayalım. Daha sonra ise "Apartman yönetimi hazirun cetveli" hususuna değinelim.


Hazirun cetveli

Hazirun cetveli, şirketlerde firma ortaklarının sahip oldukları hisse paylarını gösteren belgeye deniyor. Genel Kurul toplantılarında, toplantı için yeter sayısını görmek için bu belge üzerinden yoklama yapılıyor. Buna göre toplantı nisabının bulunup bulunmadığı anlaşılıyor.


Apartman yönetimi hazirun cetveli nedir?

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, hazirun cetveli firma ortaklarını gösteren liste olarak karşımıza çıkıyor. Apartmanlarda hazirun cetveli ise, kat malikleri listesi olarak ifade ediliyor.


Burada da, Kat Malikleri Kurulu Toplantı döneminde toplantıdan önce yapılacak hazırlıklar arasında yer alıyor. Hazirun cetveli, toplantıya katılanların asıl ve...