05 / 05 / 2024

HBB antakya alt yapı çalışmaları başladı

HBB antakya alt yapı çalışmaları başladı

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’ya bağlı Saraykent Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Hatay'daki imar toplantılarında durak Reyhanlı ve Altınözü!

Geçtiğimiz günlerde Erzin, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz’da vatandaşlarla buluşarak gelecek 25 yılın şehircilik planlamalarını masaya yatıran HBB İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığına bağlı uzmanların bu sefer ki ziyaret noktası Reyhanlı ve Altınözü oldu.

Antakya'ya yeni köprü!

Antakya Belediyesi Esentepe ve Altınçay Mahalleleri’ni birbirine bağlayacak yaya ve araç köprüsünün yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Altınevler Parkı yenileniyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Ürgenpaşa Mahallesi Altınevler Parkı’nda incelemelerde bulundu.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlandı!

Antakya kent merkezini ve girişini rahatlatmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanmasının ardından trafiğe açıldı.

Hatay Altınözü'ne çok amaçlı salon inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığınca il geneli yapımı süren ‘Çok Amaçlı Salon’ projesinin bir yenisi Altınözü ilçesinde hayata geçiriliyor.

Hatay Güzelburç'a 2 milyon TL'lik köprü!

HBB, Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesi’nde trafiği rahatlatmak ve bölgedeki çocukların okula güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi adına yapımını tamamladığı köprüyü halkın hizmetine sundu.

Antakya İtfaiyesi'nde yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

Hatay Kavaslı Alt Geçit Projesi tamamlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Antakya’da yapımı tamamlanmak üzere olan Kavaslı Alt Geçit Projesi’nde incelemelerde bulunarak, projenin son durumuyla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB antakya alt yapı çalışmaları başladı Haberi

HBB antakya alt yapı çalışmaları başladı

Kanalizasyonsuz mahalle ve sokak kalmayacak parolasıyla kent genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Saraykent’e 200’lük borularla 100 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini aktararak, tıkalı olan kanalizasyon hatlarının da yürütülen özverili bir çalışmayla temizlendiğini kaydetti. Kanal atıklarının oluşturduğu kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçerek vatandaşları rahata kavuşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğine dikkat çeken HATSU yetkilileri, kanalizasyon dışında arıtma tesisi, yağmursuyu ve içmesuyu şebekesi çalışmalarının vatandaşların sesine kulak vererek son sürat devam ettiğini vurguladı.İdare, kanal hattı çalışmasında 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını bildirdi.


Özyurt...