04 / 05 / 2024

HBB antakya

HBB antakya

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’ya bağlı Saraykent Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Hatay Güzelburç'a 2 milyon TL'lik köprü!

HBB, Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesi’nde trafiği rahatlatmak ve bölgedeki çocukların okula güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi adına yapımını tamamladığı köprüyü halkın hizmetine sundu.

Antakya İtfaiyesi'nde yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startı verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nde son durum!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi temel atma töreninin ardından çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları ve bordür taşı döşeme çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ürgen Paşa Mahallesi’nde estetik kaygı gözeten çalışmalar gerçekleştiriyor.

Antakya Kavaslı Battı Çıktı Projesi’nin temeli atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, Antakya Kavaslı mevkiinde hayata geçecek battı- çıktının proje uygulama hazırlıklarını tamamladı.

Antakya Güzelburç'ta köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor!

Lütfü Savaş önderliğinde HBB Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerin Antakya ilçesinin Güzelburç Mahallesi’nde başlattığı köprü yapım çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Antakya Battı-Çıktı Projesi'ne start verildi!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki ekipler, Antakya'da trafiğe rahat bir nefes aldıracak Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ne başladı.

Antakya Kavaslı Battı - Çıktı Projesi'nin temeli atılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Birlikte Çalışıyor, Birlikte Üretiyoruz” sloganı çerçevesinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Antakya, Temmuz ayı toplantısında kentsel dönüşüm konuşulacak!

Antakya Belediye Meclisi, 1 Temmuz Cuma günü saat 14.00'de Atatürk Caddesi'nde bulunan Mahfel Sosyal Tesisleri Nikâh Salonu'nda yapılacak toplantıda Belediye Meclisi gündemindeki 5 madde görüşülerek karara bağlanacak.

Antakya Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açılıyor!

Antakya Belediyesi Ekinci Mahallesi Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açma çalışmaları başlattı. Antakya Belediyesi ekiplerince periyodik sırayla yapıldığı ifade edildi.

Antakya Müze Otel'in inşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanıldı!

Antakya Hilton ASF Müze Otel, Atina'nın ardından dünyadaki ikinci müze otel kompleksi olacak. İnşaatında 17 bin ton yapısal çelik kullanılan otelin maliyetinin 100 milyon doları geçeceği tahmin ediliyor.

HBB antakya Haberi

HBB antakya

Kanalizasyonsuz mahalle ve sokak kalmayacak parolasıyla kent genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Saraykent’e 200’lük borularla 100 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini aktararak, tıkalı olan kanalizasyon hatlarının da yürütülen özverili bir çalışmayla temizlendiğini kaydetti. Kanal atıklarının oluşturduğu kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçerek vatandaşları rahata kavuşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğine dikkat çeken HATSU yetkilileri, kanalizasyon dışında arıtma tesisi, yağmursuyu ve içmesuyu şebekesi çalışmalarının vatandaşların sesine kulak vererek son sürat devam ettiğini vurguladı.İdare, kanal hattı çalışmasında 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını bildirdi.


Özyurt...