02 / 05 / 2024

Hekim Holding kuruluşları

Hekim Holding kuruluşları

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

Kamu kurum ve kuruluşlarında işçi alımı ile ilgili yönetmelikte değişikliğe gidildi...

Kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak olan usul ve esasların kaydedildiği hükümleri düzenleyen yönetmelikte değişiklik yapıldığı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Yapı denetim kuruluşları isyan etti! Yapın denetim firması çok, denetleme alanı yok!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Bursa Şube Başkanı Esra İnhanlı, Bursa’da ihtiyacın üzerinde firma olduğunu, gerçekte öyle bir denetleme alanının olmadığını söyledi.

Merkez Bankası faiz artıracak mı? İşte dünyaca ünlü kuruluşların yorumları!

Merkez Bankası'nın faiz kararı merakla beklenirken yerli ve yabancı finans kuruluşları da tahminlerde bulunuyor. Kuruluşların tahminleri ağırlıklı olarak Merkez Bankası'nın 100 baz puan indirime gideceği yönünde oldu.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Maraş Depremi açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği Maraş Depremi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o basın açıklaması...

Altın nasıl bir seyir izleyecek? İşte uluslararası kuruluşların tahminleri

Uluslararası finans kuruluşları altın için umut vermedi. 2023 yılı için altının ons fiyatını 1650 dolar olarak öngören Fransız Société Generale yine de portföylerde altın bulundurulmasının denge unsuru olacağını belirtti.

Kamu kuruluşlarına 30 bin personel alınacak! Alımlar ilkokul mezunları arasından yapılacak! İşte detaylar!

Kamu kuruluşlarında çalışmak isteyenlere müjde! Kamu kuruluşlarına 30 bin personel alınacak. İşte merak edilen detaylar!

Maddi yardım yapan kurum ve kuruluşlar hangileridir 2022?

Maddi yardım yapan kurum ve kuruluşlar vatandaşlar tarafından merak edilmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Petrol fiyatları aldı başını gidiyor! Ünlü kuruluşlar petrolün ne kadar olacağını açıkladı

Rusya – Ukrayna Savaşı ile bir çıkmaza giren petrol için dünyaca ünlü kuruluşlar, tahminlerini açıklamaya devam ediyor. 2022 yılı sonu ve 2023 yılında petrol fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar…

Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Yapı Sahipleri ile Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31784 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı!

Kamu kurum ve kuruluşlarına özel güvenlik hizmeti sağlayan Akdeniz Güvenlik, yeni unvanıyla Akdeniz Yatırım Holding merkez binasını satışa çıkardı. 

Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslar Tebliğinde değişiklik!

Yapı Sahipleri ile Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tebliğ bugünkü 31581 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Demir çelik kuruluşları AB'nin anti damping vergisine itiraz etti!

Türkiye'de faaliyet gösteren demir çelik kuruluşları, AB'nin çelik ürünlere uyguladığı yüzde 7,6 zamma ilişkin itirazda bulundu. 

Hekim Holding kuruluşları Haberi

Hekim Holding kuruluşları

Hekim Holding kuruluşlarından Prefabrik Yapı AŞ, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Hekim Holding'in konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamaya göre, kurulduğu yıldan beri ön üretimli hazır yapı üretiminde, geliştirdiği teknoloji, kapasite, makine ekipmanları, profesyonel kadrosuyla 6 kıtada 115'ten fazla ülkeye ihracat yapan Prefabrik Yapı, 2017'de Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralamasında 352. sırada yer almıştı.

Prefabrik Yapı, yaptığı hizmetler, katkılar ve artış gösteren başarı grafiği sayesinde, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sakarya'da faaliyet gösteren ve farklı dallarda ödüle layık görülen firmaların yer aldığı törende, Prefabrik Yapı AŞ adına ödülü Yönetim...