30 / 04 / 2024

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı

Hekim Yapı AŞ, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Çarşamba Belediyesi'nden büyük fırsat: 24 taksitle 41 konut satacak!

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 41 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 24 Kasım tarihinde yapılacak.

Elektrik faturasını ödeyemeyen 41 bin hanenin elektriği kesildi

Bakanlık verileri kapsamında yapılan açıklamada, bu senenin ilk 6 ayında, 41 bin 64 hanenin elektriği borcundan dolayı kesildiği bildirildi. Buna göre, 26 bin esnaf ile tarımsal sulama yapan 2 bin 700 çiftçinin elektriği de borcundan dolayı kesildi.

Nissan Juke modeline hem zam hem indirim! 41 bin 500 TL zamlanırken nakit alımlarda 25 bin TL indirim yapılacak!

Nissan, ağustos ayına girer girmez Juke modelinin liste fiyatında güncellemeye gitti. Temmuz ayına göre Juke modelinde 41 bin 500 TL zam yapan Nissan, nakit alımlarda ise 25 bin TL indirim yapacağını açıkladı.

THY'den çalışanlara yüzde 41 zam müjdesi!

Turkish Airlines (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat son açıklamasında, şirket çalışanlarının maaşlarına yüzde 21 oranında zam yapılacağını duyurmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir revize sonucunda, maaşlara yüzde 41 oranında bir artış yapıldığını belirtti.

Türkiye'de geçen yıl yaklaşık 3,5 milyon gayrimenkul satış işlemi yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'de geçen sene 3 milyon 434 bin 389 gayrimenkul satış işlemi yapılarak, 41 milyar 555 milyon 205 bin 953 TL tapu harcı geliri elde edildi.

Emekli ve memurun Temmuz maaşına büyük zam! Yüzde 41 için hesap kitap yapılıyor! En düşük maaş 4 bin TL...

Milyonlarca emeklinin ve memurun beklediği Temmuz zammında her geçen gün detaylar belli oluyor ve ipuçları geliyor. Yüzde 41 için hesap kitap yapılıyor. Peki en düşük maaş kaç lira? Kim ne kadar zam alacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin elektrik tüketimin yüzde 41'i Bitcoin üretiminde harcanıyor!

Kripto para birimi Bitcoin, senelik tükettiği 120 teravat elektrik ile Türkiye'nin yıllık tüketiminin yüzde 41'ine denk düşen enerji tüketimi yapıyor. 

Deprem sonrası Kütahya'da 41 bina hasar aldı!

Kütahya'da 31 Ağustos'ta meydana gelen deprem sonucunda yapılan tespit çalışmalarında 41 binada hasar tespit edildi. 

TOKİ’den 41 ile ucuz konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 25 yaşını dolduran tüm vatandaşlar için 41 şehirde konut başvurularının başladığını açıkladı. Peki TOKİ'den nasıl konut sahibi olunur? Konut başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Antalya'da 41.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Antalya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, 35 yıl süreli olarak “Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama” modeli işini 41 milyon 554 bin 337 TL'ye ihaleye çıkardı.

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Hekim tarafından kuruldu.

Diyarbakır surları çevresindeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Diyarbakır'da tarihi surlarının çevresindeki sur koruma bandı içerisinde kalan ve kamulaştırma işlemi tamamlanan 41 yapı için yıkım çalışmaları başladı.

Elazığ'da 41 kişinin yaşamını yitirdiği depremin raporu yayımlandı!

Elazığ'da 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8'lik depreme ilişkin Fırat Üniversitesi Fırat Yapısal Hasarları Araştırma Grubu tarafından hazırlanan, mühendis ve mimarlar için kaynak olacak inceleme ve değerlendirme raporu yayımlandı.

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı Haberi

Hekim Yapı 41. İstanbul Yapı Fuarı

Hekim Yapı AŞ, 41. İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Hekim Yapı'nın yaptığı açıklamaya göre, Yem Fuarcılık tarafından 41'incisi düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapıldı. 900'ün üzerinde katılımcının yer aldığı, 100 binin üzerinde yerli ve yabancının ziyaret ettiği İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, sektör profesyonellerini de bir araya getirdi. 

Hekim Yapı AŞ, fuarda, HekimBoard fibercement doğal çimento levhalar poliüretan, HekimPanel, HekimPor, HekimBoard ve HekimPan markalarıyla üretimini gerçekleştirdiği 4 ana ürün grubunu ve yeni Ar-Ge ürünleri olan 4-30 milimetre kalınlıklarındaki fibercement ürünlerini görücüye çıkardı.

Gerçekleştirilen fuarda, 2018 yılı başından itibaren üretimine başlanan ve Türkiye'de ilk defa Hekim Yapı tarafından üretilen kendinden renkli fibercement ürünü ve A1 sınıfı yanmazlık özelliğine sahip cephe-çatı kaplama ürünleri de ziyaretçilerin ve sektör...