18 / 05 / 2024

helal otel hizmetleri

helal otel hizmetleri

DÜZCE Akçakoca'da 90'lı yıllarda "kumarhane hotel" olarak inşa edilen ancak kumarhanelerin yasaklanmasıyla 20 yıl boyunca atıl kalan proje; "helal hotel" sıfatıyla yeniden hayat buldu.

Düzce'ye 92 milyonluk yatırım! 'Halil Uzun Otel' geliyor!  

Çağ Özel Güvenlik Eğitim Danışmanlık Hizmetleri şirketi, Düzce'ye 92 milyon 956 bin 300 TL'lik yatırım için harekete geçti. Bu kapsamda kente Halil Uzun Otel projesi inşa edilecek.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyeşilvadi Turizm Otel Eğlence Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yasin Kiraz tarafından kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılkum Otel Yönetimleri ve Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik ve Mahmut Sefa Çelik ortaklığında kuruldu. 

Erpe Otel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erpe Otel Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Çağlar ve Selçuk Akbulut tarafından kuruldu...

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mayya Butik Otel Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cüneyit Malkoç ve Tuba  Demirbağ ortaklığında kuruldu. 

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ağva Otel İşletmeleri Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Otomotiv Emlak Yatırımları Ticaret Ltd.Şti. bugün Şile'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Yavuz ve Adem Akyol ortaklığında kuruldu. 

Türkiye'deki helal otel sayısı artacak!

Helal turizme ilgi giderek artıyor. Türkiye bu kapsamda helal şehir otellerinin yapımına da hız verdi. Turizm Bakanlığı da sektörün büyümesi için harekete geçerek ‘Helal Turizm Strateji Planı’ hazırlıyor. 

Tayland'ın ilk helal oteli El Meroz açıldı!

Bir yılda yaklaşık 30 milyon yabancı turist ağırlayan Tayland'da, ilk helal otel açıldı. Dört yıldızlı olan otelde oda fiyatları 116 dolardan başlayıp 1445 dolara kadar çıkabiliyor.

helal otel hizmetleri Haberi

helal otel hizmetleri

Akçakoca Belediyesi'nden 2012 yılında satın alınan bina 69 milyon dolar yatırımla otel olarak hizmete açıldı. 

Karadeniz'in en büyük turizm yatırımı özelliği taşıyan Sky Toer Hotel'in açılışına Osmanlı Hanedanı üyelerinden Harun Osmanoğlu, Orhan Osmanoğlu, Abdülhamit Kayıhan Osmanoğlu ile Yavuz Selim Osmanoğlu da katıldı. E7 Grup CEO'su Ersin Aydeniz, açılışta yaptığı konuşmada Akçakoca'nın Bodrum ve Antalya'dan bile önce 1960'lı yıllarda ilk turizm bölgesi ilan edildiğini anlattı, "Biz bu yatırımımızla 220 kişiye iş imkânı sağladığımız gibi bölgeye bir hareketlilik kazandırdık" dedi. Otelde sadece kadınların kullanabilceği özel SPA alanları ve plaj da yer...