07 / 07 / 2024

helikopter turu istanbul

helikopter turu istanbul

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Kaan Air- Mybilet, İstanbul’u helikopterle gezdirecek. Helikopter turu 49 eurodan başlarken pilotun yanında uçmak isteyen 149 euro ödeyecek.

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

Yabancı yatırımcılar İstanbul'da helikopterle arsa arıyor!

Emlak yatırımında son trend helikopter turu... Büyükçekmece, Çatalca ve İzmit'te arsa arayan yabancı yatırımcı helikopter turlarını patlattı. Özellikle son 6 ayda büyük artış var.

Türk Akımı doğalgaz sevkiyatı 2016'da başlayacak!

Enerji Bakanı Taner Yıldız Türk Akımı üzerinden Türkiye'ye ilk doğalgaz sevkiyatının Aralık 2016'da başlamasının planlandığını söyledi. Yıldız 'Türk Akımı' projesinin muhtemel rotası üzerinde 4 saatlik bir helikopter turu ile teknik incelemelerde bulundu

İstanbul'a 5 yeni helikopter pisti!

DAP Holding, DAP Vadisi'ne, IstMarina, Dalga, Vazo, Tango ve Burgu Kulelere toplam 5 adet helikopter pisti yaptırıyor. Pistlerin sayısı 4 yıl içinde 10'a çıkarılacak.

Keşif Gözetleme Helikopter Projesi ile ormanlar havadan denetlenecek!

Orman Genel Müdürlüğünce ormanları gözlem altında tutmak ve yangınlarla daha etkin mücadele için hayata geçirilen Keşif Gözetleme Helikopter Projesi kapsamında alınan helikopterler deneme uçuşlarına başladı.

Güneşli'de benzersiz bir proje: Divan Suites İstanbul G-Plus

Türkiye'nin otelcilik ekolü Divan Grubu, Mar Yapı işbirliğiyle, İstanbul'un yükselen yatırım merkezi Güneşli'de önemli bir projeyi hayata geçirdi. Divan Suites istanbul G-Plus, 120 Standart Oda, yer alıyor.

Fortis İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda yükseliyor!

Gate inşaat tarafından hayata geçirilecek olan Fortis istanbul projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan Aslan Tır Garajı arazisinde inşa edilecek. Fortis İstanbul projesi 391 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor.

İstanbul'da 49 euro’dan helikopter turları başladı!

Boğaz turu, Adalar’da fayton turu derken İstanbul son zamanlarda yeni bir turla tanıştı... Şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini kuşbakışı görmek isteyenler için birbiri ardına ‘helikopter turları’ başladı...

İstanbul'u helikopterle keşfetmenin bedeli 49 avro!

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen 'Helisightseeing İstanbul' helikopter turu 17 Ağustos 2014 Pazar günü itibariyle başladı. Turlar, 15 dakika olarak planlanıyor ve fiyatlar seçilen koltuğa göre 49 avrodan başlıyor.

Pilot yanı helikopter turu 149 euroya!

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Kaan Air- Mybilet, İstanbul’u helikopterle gezdirecek. Helikopter turu 49 eurodan başlarken pilotun yanında uçmak isteyen 149 euro ödeyecek.

Helikopterle İstanbul turlarına yenisi eklendi!

Helikopterle İstanbul turlarına bir yenisi daha eklendi. Kaan Air ile Mybilet işbirliğinde pazar günleri düzenlenecek helikopter turları ile Boğaziçi, Tarihi Yarımada ve Haliç güzergahları kuş bakışı izlenebilecek.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Antonina Turizm'in 'Havalı İstanbul' turuna yoğun ilgi!

Antonina Turizm, kültür turlarının akılda kalmasını sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında helikopter kullanmaya başladı. İstanbul’un pek çok noktasının gezdirildiği ‘Havalı İstanbul’ turuna ilgi oldukça fazla.

helikopter turu istanbul Haberi

helikopter turu istanbul

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Maslak Ayazağa’daki Türkiye’nin ilk helikopter havaalanı Kaan Heliport’tan hareketli turlarda Boğaziçi, Tarihi yarımada ve Haliç güzergahları üzerinden İstanbul’u kuşbaşı izleme fırsatı sunuluyor. Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler ve MyBilet Satış Direktörü Atilla Oral’ın verdiği bilgilere göre her Pazar gerçekleştirilecek ‘Helisightseeing İstanbul’ turları, 15 dakika olarak planlanıyor ve fiyatlar seçilen koltuğa göre 49 eurodan başlıyor. Seçilen koltuğa göre fiyatlar değişiyor; orta koltuklar 49 euro, cam kenarı 99 euro, pilot yanı ise 149 euro dan satışa sunuluyor. 


Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, “İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Bu güzel şehri kuşbakışı izlemeden şehri tam anlamıyla görmüş sayılmazsınız. Herkesi bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz”...