28 / 07 / 2024

Helin Adile Köşker

Helin Adile Köşker

HLN İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Helin Adile Köşker tarafından 80 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Hazır betona gelen yüzde 30 zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı!

Hazır beton fiyatalrına gelen yüzde 30’luk zam inşaat sektöründe şok etkisi yarattı. Alanya Müteahhitler Birliği Başkanı Mustafa Küçüker, zamların önüne geçilmesi gerektiğine vurgu yaptı. 

Diri fay hatları, hükümet projesi olarak ele alınmalı! Belediyelerin finansman kaynağı yeterli olmayabilir!

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, diri fay hatları ve Eskişehir'in deprem riski ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Banu Köker nereden mezun, mesleği nedir?

ALARKO GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Banu Köker kimdir? Banu Köker önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Banu Köker biyografik bilgisi...

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Group Turizm Gayrimenkul Nakliyat İhracat İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Osama Babekr O. Ismail ve Shaza Babıker O Ismail ortaklığında kuruldu.

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Kuvars Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Murat Döker tarafından kuruldu.

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Jtt Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Köker tarafından kuruldu.

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir tarafından kuruldu.

Bu binalar depremde çöküyor!

Depremde binaların çok sallanmasıyla beraber kolonlar da sallanıyor. Şiddetli depremlerde binalar çökebiliyor ve yıkılabiliyor. Peki deprem sırasında binalar neye dayanamaz? Binalar depremde neden çöker?

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yg Göker Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gökçe tarafından kuruldu.

Helin Adile Köşker Haberi

Helin Adile Köşker

HLN İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Helin Adile Köşker tarafından 80 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Ümraniye, Necip Fazıl Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


HLN İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A)İnşaat sektöründeki her türlü gelişmeyi takip ederek inşaat sektörünün her alanında her türlü gayrimenkul geliştirme ve inşaat faaliyetleri yürütmek; inşaat, tadilat ve güçlendirme taahhüt işleri yapmak ve inşaat sektöründe her türlü ticari ve sanayi faaliyetlerde bulunmak; 1.Her türlü emlak, gayrimenkuller, konutlar, siteler, daireler, marketler, depolar, soğuk hava depoları, iş hanları, iş merkezleri, AVMler, plazalar, villalar ve tatil köyleri, devre mülkler, apart otel, motel, ağaç evler, pansiyon, taş evler, bağ evleri, kamping ve turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, sanayi binaları, sanayi arsaları, spor tesisleri, fabrika...