21 / 05 / 2024

helvacızade

helvacızade

Konya Ovası'nda, 2 bin 500 metrekare alan üzerine araştırma uygulama merkezi açıldı...

İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı ne iş yapmaktadır?

İlhan Helvacı'nın eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı kimdir? İlhan Helvacı kariyeri ve eğitim durumu nedir? İlhan Helvacı'nın kim olduğu ve İlhan Helvacı'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. İlhan Helvacı'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emsa Hafriyat Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Helvacı tarafından kuruldu.

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Msn Royal Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mehmet Göz ve Nesrin Helvacıoğlu ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm rezerv konutları inşa ediliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kurtlar’da 17 bloktan oluşan 442 konut ve Saçaklızade rezerv alanındaki 3 bloktan oluşan 113 konut projelerine tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş Yusuflar kentsel dönüşüm projesinde evler teslim edilmeye başlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Saçaklızade'de inşa ettiği konutları teslim etmeye başladı.  3 bloktan meydana gelen projede 95 daire yer alıyor. 

Yıkımcızade İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yıkımcızade İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Coşkun ve Yılmaz Sayın ortaklığında kuruldu.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm konutları yükseliyor!

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı, Hayrettin Güngör, Kurtlar ve Saçaklızade'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları Manastır Kalesi için devrede!

Trabzon'da 13'üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kale'nin sahibi olan Üçüncüzade Ömer Paşa'nın torunları bu kez Gümüşhane Torul'da bulunan Manastır Kalesi için harekete geçti. 

Kahramanmaraş Saçaklızade Toplu Konut projesi tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  Tekke (Yusuflar) Kentsel Dönüşümü projesinde inşa edilen 95 konut ve 4 iş yeri hak sahiplerine teslim edilecek.

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Güzelhisar Kalesi'nin varisleri davayı kazandı: Gerekirse kalede yaşayabiliriz!

Trabzon'da 13’üncü yüzyılda Cenevizliler döneminde inşa edilen Güzelhisar Kalesi'nin bulunduğu arazi için dava açıldı. Arazinin Üçüncüzade Ömer Paşa’ya ait olduğunu söyleyen torunlar arazinin tapusunu istedi.  Mahkeme torunları haklı buldu.

helvacızade Haberi

helvacızade

Yağ üreticisi Helvacızade, Konya Ovası üzerindeki 80 bin metrekarelik fabrika arazisinin içine yağlık bitkilerin çeşitliliğinden yola çıkarak bir araştırma uygulama merkezi açtı. Bitkilerle ilgili 60 kişinin araştırma yaptığı uygulama merkezi, Selçuk ve Ege Üniversiteleri'nin bilim insanlarına 10 yıllığına...