06 / 05 / 2024

hem mesken hem işyeri kira geliri

hem mesken hem işyeri kira geliri

Hem mesken hem de işyeri kira geliri elde edenlerin nasıl beyanname vermeleri gerekiyor? Hem mesken hem de işyeri kira geliri elde edenler ne kadar vergi ödeyecek? İşte mesken ve işyeri kira geliri rehberi...

Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunları bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları için yeni ilanlar da peş peşe yayımlandı. Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

BMW’den 3 Serisi’ne hem zam hem indirim geldi! 320İ’ye 56 bin 800 TL zam gelirken, 330İ’ye 5 bin 900 TL indirim geldi!

BMW’den 3 Serisi’ne sahip olmak isteyenlere hem zam hem de indirim haberi geldi. BMW, 320İ’ye 56 bin 800 TL zam yaparken, 330İ’ye ise 5 bin 900 TL indirim yaptı.

100 bin TL parası olanlar aylık 3, 500 TL para kazanacak. Hem de oturduğu yerden

Evet yanlış duymadınız 100 bin TL parası olan vatandaşlar aylık 3 bin 500 TL kazanacak. Hem de oturduğu yerden. Peki nasıl mı? İşte detaylar...

Memurlar şimdi yeni maaşlarınıza göz atın! Öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç TL oldu? Rakamlar tek tek geldi!

Memurlar Ocak 2024 zamlı maaşlarını merakla araştırıyor. Peki öğretmen, polis, müdür, hemşire maaşları kaç liraya yükselecek? İşte o rakamlar...

Gebze'de 2 adet konut imarlı arsa satılıyor! Hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme fırsatı! Bu tarihi kaçırmayın! 

Kocaeli Gebze Belediyesi, Kocaeli ili, Gebze ilçesi, Balçık Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı hem peşin hem 36 ay taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Gebze'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaş tablosu!

Heyecanla beklenen kritik toplantının ardından memur maaşlarına 2024 ve 2025  yıllarında yapılacak zam oranları belli oldu. Peki Polis, öğretmen, hemşire ve avukat maaşları ne kadar oldu? İşte meslek meslek yeni zamlı maaşlar!

Çerkezköy Paradise Garden satışta! Hem daire hem villa projesi!

Urallar İnşaat imzasıyla Çerkezköy Tepe Bölgesinde hataya geçen Paradise Garden projesi satışa çıktı. Projede hem daire hem de villa inşa edilecek. 

Bakan Mehmet Özhaseki: 'Konutumu ben yaparım' diyene hem kredi hem hibe!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşümün detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, hem hibe hem kredi vereceklerini söyledi.

Sadece bir saatte hem yıkayıp hem kurutan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesinde süper fiyat!

Samsung’tan beyaz eşya sektörüne devrim gibi bir ürün hediyesi geldi. Sadece bir saatte hem yıkayıp hem de kurutma özelliği bulunan Samsung WD10T654DBE1AH kurutmalı çamaşır makinesi satışa çıktı.

Seat’tan Tarraco’ya hem zam hem indirim! 130 bin TL zam gelirken 98 bin 700 TL kampanya indirimi geldi!

Ağustos ayı fiyatlarını belirleyen Seat, Tarraco modeline hem zam hem de indirim yaptı. Önce ağustos ayı kapsamında Tarraco’ya tam 130 bin TL zam yapan Seat, kampanyalı satış kapsamında da 98 bin 700 TL indirim yaptığını açıkladı.

3600 ek gösterge piyangosu! Binlerce kişinin hem aylık hem de ikramiyesi artacak!

Milyonlarca emekli memuru ile memuru kapsayan toplu sözleşme görüşmeleri tamamlanırken bütün kamu çalışanlarına 3600 ek gösterge piyangosu da vuracak. Bununla birlikte Binlerce kişinin hem aylık hem de ikramiyesi artacak.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Çift maaş almak isteyenler acil bakın! SGK resmen tek tek açıkladı: Hem babadan hem de eşten emekli maaşı alınabilir mi?

Çift maaş almak isteyen pek çok vatandaş, hem babasından hem de eşinden maaş alıp alamayacağını merak ediyor. Peki hem babadan hem de eşten emekli maaşı alınabilir mi? Hemen SGK'nın tek tek açıkladığı bu detaylara bakın...

hem mesken hem işyeri kira geliri Haberi

hem mesken hem işyeri kira geliri

Mesken ve işyeri kira geliri rehberi!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan kira gelir vergisi rehberlerinde, vergi yükümlüsü olan kimselerin izlemeleri gerektiği yol açıklanıyor. Aşağıda hem mesken hem de işyeri kira geliri elde edenler için hazırlanmış olan rehber bulunuyor.


Konut ve işyeri kira gelirleri..

- Konut kira gelirinin 3.200 TL istisna düşüldükten sonraki kalan tutar ile işyeri kira gelirlerinin toplamı 2013 yıl için 26.000 TL'yi aşması halinde konut ve işyeri için beyanname verilmesi gerekmektedir.


- Konut kira gelirinin 3.200 TL istisna düşüldükten sonraki kalan tutar ile işyeri kira gelirlerinin toplamı 2013 yıl için 26.000 TL'yi aşmaması halinde ise işyeri kira geliri beyan edilmeyip sadece konut kira geliri beyan edilecektir.


- Eğer konut kira geliri 3.200 TL istisna tutarının altında ise konut kira geliri toplama dahil...