02 / 05 / 2024

Henry Ford zenginliğin 10 kuralı

Henry Ford zenginliğin 10 kuralı

Dünyanın en zengin üç kişiden biri olan Henry Ford kimdir? Peki Henry Ford'a göre zenginliğin 10 kuralı nedir? İşte Henry Ford'un zorluklarla geçen hayatının başarı öyküsü...

Ford'dan bu aya özel dev indirim fırsatı! Sıfır araç alacaklar hemen bakın: İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024! 

Ford, bu aya özel binek otomobillerde dev indirim fırsatını başlattı. Ford Focus'ta da peşin alımlarda indirim yapılıyor. Peki Ford Focus fiyatları ne kadar? İşte Ford Focus fiyat listesi 9 Nisan 2024...

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Lisa K. King kimdir? Ford Otosan’da hangi görevleri üstlendi?

Lisa K. King  nerede okudu? Rusya’da ne iş yaptı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte Lisa K. King’in hayatı...

Johan Egbert Schep kimdir? Ford’a kaç yılında katıldı? Şu an ne iş yapıyor?

Johan Egbert Schep hangi görevleri yürüttü? Ne zaman Ürün Pazarlama Direktörü oldu? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Johan Egbert Schep’in biyografisi...

Yüzde 100 elektrikli Ford Mustang Mach-E’ye 73 bin 800 TL zam geldi! İşte Mustang’in yeni fiyatı...

Ford, dünya çapında en büyük üne sahip araçlarından Mustang’in yüzde 100 elektrikli olan modeli Mach-E’ye Ekim 2023 kapsamında 73 bin 800 TL zam yaptı. Bu araca yeni bir zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, aracın güncel fiyat listesi Ford’un resmi internet sitesinden paylaşıldı.

Ford Mustang Mach-E’ye 5 bin 600 TL’lik mini zam geldi! İşte Mustang Mach-E’nin yeni fiyatı...

Ford’un en efsanevi ve ikonik modellerinden Mustang’in Mach-E modeline eylül ayı kapsamında 5 bin 600 TL’lik mini bir zam geldi. Ford, Mustang Mach-E’nin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Ford, Fiesta için zam oranını düşük tuttu! Fiesta’ya sadece 1.300 TL zam geldi!

Ford, ağustos ayı kapsamında Fiesta modelinin yeni fiyatını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Fiesta’ya 1.300 TL’lik mini bir zam geldiği görüldü.

Ford Mustang’in elektrikli modeli Mach-E’nin yeni fiyatı açıklandı! En ucuz Mustang Mach-E ne kadar oldu?

Mustang Mach-E meraklılarına güzel haber geldi. Ford’un en efsanevi araçlarından olan Mustang Mach-E modelinin temmuz ayı fiyatı belli oldu.

Sınıfının en iyisi Ford Transit Kamyonet’e zam mı geldi? Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu!

Ticari araç sınıfında en çok tercih edilen araçların başını çeken Ford Transit Kamyonet’in yeni fiyatı belli oldu. Ford, resmi internet sitesinden Transit Kamyonet’in fiyat listesini paylaştı.

Ford’dan yılın kampanyası! Eski aracını getirenlere Ford Custom’da yüzde 4 indirim!

Ford, eski aracını değiştirip yeni araç almak isteyenler için kaçırılmayacak bir indirim kampanyası düzenledi. Hal böyle olunca, aracını yenilemek isteyenler Ford Custom’un teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı.

Geniş aileler için üretilen Ford Tourneo Courier’ın yeni fiyatı belli oldu!

Bol miktarda alan ve sunduğu çok yönlülükle kullanıcısını bir şekilde tamamlayan Ford Tourneo Courier’ın haziran ayı fiyatı belli oldu. Ford, tüm modelleriyle beraber Tourneo Courier’ın da yeni fiyatını duyurdu.

Ford Fiesta fiyatları sizi çağırıyor! Otomobil sahibi olmak isteyenlere müjde! sadece 3 gün geçerli!

Ford Fiesta, yakın zamanda üretimi son bulacak. Ford Fiesta için son fırsatlar! İşte detaylar!

Dev ortaklık meyve vermeye başladı! Ford ve Tesla hisseleri % 7'nin üzerine çıktı

Ford Motor Co hisseleri, ABD'li 2 numaralı otomobil üreticisinin elektrikli araç sahiplerinin Kuzey Amerika'daki rakip Tesla Inc'in şarj istasyonlarına erişmesine izin veren bir anlaşmayı duyurmasının ardından Cuma günü %7'den fazla arttı.

Henry Ford zenginliğin 10 kuralı Haberi

Henry Ford zenginliğin 10 kuralı

Henry Ford, yaklaşık 200 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin üçüncü adamı. Henry Ford, servetini küçük yaştan beri çalışmasına borçlu. Küçük yaşta zorluklar çeken Ford, annesini erken yaşta kaybetti, okulu bırakarak haftalığı 11 dolar olan bir tamircide çalıştı.

Şirket kurabilmek için kredi talebinde bulundu ancak banka tarafından reddedildi, zorluklarla kurmayı başardığı şirketi beş kez iflas etti ama hayata yeniden başladı. Ford, ticari zekasıyla, cesaretiyle ve pes etmemekle 100 bin dolardan 200 milyar dolara kavuşu.

Peki nasıl zengin ve başarılı olunur? Cevabı haberimizde...
 

Henry Ford, iyi bir hayatının olabilmesi için  çok çalıştı, hiçbir zaman pes etmedi ve alçak gönüllü oldu. Bu özelliklerin tamamını taşıyan Henry Ford ticari zekasıyla satış rekorları kıran Ford otomobil markasının kurucusu oldu.

Henry...