06 / 05 / 2024

Heper Kolcu İstanbul Optimum Outlet

Heper Kolcu İstanbul Optimum Outlet

Son olarak Eroğlu Holding’e bağlı Erasta Antalya AVM’de Alışveriş Merkezi Müdürü olarak çalışan Heper Kolcu, Rönesans Holding bünyesindeki İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nin yeni Alışveriş Merkezi Müdürü oldu...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Kovid-19 döneminde kat malikleri toplantısı yapılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper '148 daireli sitenin yönetim kurulundayım. 2021 yılı Ocak ayında pandemi nedeniyle toplantıyı yapmamız mümkün mü? İstanbul Valiliği’ne yazı İle sordum ama şimdiye kadar yazılı bir cevap gelmedi. Bu konuda sizin görüşünüz nedir?' sorusunu cevapladı.

Vefat eden eşin mirası kime kalır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eşimle 20 yıllık evliyiz. Ben onun 2’nci eşiyim. Daha önceki eşi vefat etmiş, hayatta iki çocuğu var. Bizim çocuğumuz yok.  Eşimin İstanbul’da kendine ait bir dairesi var. Vefatı halinde benim bu dairede hissem ne olur? ' sorusunu yanıtladı.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Tamer Heper'den icra takipleri için erteleme süresi önerisi!

Posta gazetesi yazarı Tamer Heper bugünkü yazısında koronavirüs için alınan ekonomik önlemleri kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o yazısı...

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Istanbul Sapphire binasının satışını TFI üstleniyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Sapphire binasının toplu satışını üstlenen The First Investor (TFI)'ın görevini üstlenmeye devam ettiğini açıkladı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Tamer Heper: Miras taksim sözleşmesi yazılı olmalıdır!

Tamer Heper'in miras taksimiyle ilgili Posta Gazetesi'ndeki yazısında "miras taksim sözleşmesi yazılı olmalıdır" açıklamasında bulundu. İşte Tamer Heper'in Posta Gazetesi'ndeki köşe yazısının detayları şöyle;

Tamer Heper: Yakıt bedeli ortak giderdir!

Posta gazetesi Hukuk köşesi yazarı Tamer Heper bugün ki yazısında okuyucusunun kalorifer, bazı bloklarda kullanılmak istenmediği takdirde bu bloklara ait yakıt parası yinede alınıyor mu sorusunu yanıtladı.

Tamer Heper: 30 yıl uzun zaman!

Ailemize mirastan kalan daireyi satıp başka bir daire aldık. Aradaki fiyat farkını ödedim. Yeni daire aile bireylerinden 2 kişi üzerine yapıldı. Bu durumda üçüncü kişinin payı ne oluyor? Sorularını Tamer Heper yanıtlıyor.

Heper Kolcu İstanbul Optimum Outlet Haberi

Heper Kolcu İstanbul Optimum Outlet


Rönesans Holding bünyesindeki İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nin yeni Alışveriş Merkezi Müdürü Heper Kolcu oldu.Rönesans Holding bünyesindeki İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nin yeni Alışveriş Merkezi Müdürü Heper Kolcu oldu. 9 Eylül Üniversitesi işletme Fakültesi'nden mezun olduktan sonra iş hayatına atılan Kolcu, çeşitli firmalarda görev aldı. 


Moskova'da 9 yıl gıda ve perakende sektöründe çalışan Kolcu, daha sonra Rönesans Holding bünyesindeki Adana ve izmir Optimum Outlet'lerde AVM Müdür Yardımcısı oldu. Son olarak Eroğlu Holding'e bağlı Erasta Antalya AVM'de Alışveriş Merkezi Müdürü olarak çalışan Heper Kolcu, Mart 2014 itibariyle İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi AJışveriş Merkezi Müdürü olarak yeni görevine...