06 / 05 / 2024

her ile ayrı imar projesi

her ile ayrı imar projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: " Bodrumda iki kat daha yapıldığında emsalden saymayacağız. Bahçe mesafelerinin içerisini otopark olarak düzenlediğinde onları emsalden saymayacağız. İki bina birleştiğinde tamamıyla altlarını otopark yaptıklarında emsalden saymayacağız. " dedi.

Bakan Özhaseki açıkladı: Hatay'da her ay birkaç bin konut hak sahiplerine verilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'daki çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve her ay birkaç bin konutun hak sahiplerine verileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Ev satın alırken tapuda bunlara dikkat ediyor musunuz? İşte tapuda dikkat edilmesi gereken detaylar!

Ev satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri de tapuyu incelemektir. Tapu özellikleri evden eve değiştiği için her bir ayrıntıyı incelemek gerekiyor. İskanının olup olmaması ve tapu türü bu noktada öne çıkıyor. İşte ev sahiplerinin tapuda dikkat etmesi gereken önemli noktalar…

İmajınızı oluşturmak için ''Porsche Macan'' bayisinde alıcılarını bekliyor! Haziran zammı ne kadar oldu?

Porsche Macan, lüks ve teknolojik araba severlerin beğenisine sunuluyor. Teknolojik ve donanım özellikleri ile ayrıcalık sahibi olmak isteyenler, Porsche Macan'a yöneliyor. Peki 14 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Anne babalara Aile Bakanlığı'ndan peş peşe müjde! Şimdi kimliği ile başvuran her ay hemen PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocuklara sahip ailelere yönelik nakit para yardımı sağlayacağını duyurdu. Başvurular, T.C. Kimlik Kartı ile yapılabilecek ve yardım her ay PTT aracılığıyla alınabilecek. Bu müjde niteliğindeki yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin ayrıntılarına

Temmuz zammıyla emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? Bir bir hesaplandı!

Emekli ve memur maaş zammı için belirleyici olan enflasyon oranları konusunda ayrıntılar belli olurken; ocak, şubat ve mart ayı enflasyon oranlarının belirlenmesi ile 3 aylık zam oranı netleşti. Sosyal refah düzenlemesi ile ayrıntılar kesinleşecek.

Anne babalar dikkat, hemen başvurun! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile giden her ay PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokul çağındaki çocukları olan ailelere yönelik bir yardım programı başlattığını duyurdu. Bu program kapsamında, T.C. Kimlik Kartı ile başvuru yapacak olan aileler her ay PTT aracılığıyla nakit para yardımı alabilecekler...İşte ayrıntılar...

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

Anne babalar acilen buraya bakmalı! Aile Bakanlığı peş peşe açıkladı! Şimdi kimliği ile başvuran her ay PTT'den alacak!

Aile Bakanlığı, ilkokul ve ortaokulda okuyan çocukları olan ailelere nakit para yardımı yapacağını duyurdu. Şimdi T.C Kimlik Kartı ile başvuran her ay PTT'den alacak! Son dakika müjdesi olarak açıklanan bu yardım hakkında daha fazla bilgi için haberin devamını okuyabilirsiniz.

On beş ayrı  kurutma programı ile kıyafetleriniz ilk günkü gibi! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi kıyafetlerimi kurutsun ama zarar vermesin diyenler için Hoover, 15 ayrı kurutma programı ile karşımıza çıkıyor. Genellikle bir yıkama makinesi ile birlikte kullanılan kurutma makinesi çamaşırları hava ve ısı yolu ile kurutuyor. İşte merak ettikleriniz..

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak müjde! Kimlik kartı ile başvurana 350-600 TL her ay harçlık gibi yatacak!

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak destek ödemesi müjdesi geldi. Kimlik kartını alan hemen bu yardıma başvursun her ay harçlık gibi 350-600 TL para alsın! İşte bütün ayrıntılar...

EYT ile emekli olacaklar dikkat! Bu ayrıntıları gözden kaçırmayın! Yaş, prim, işten çıkarma...

EYT düzenlemesini bekleyen vatandaşların akıllarında yaş ve prim konusu ile ilgili farklı sorular bulunuyor. İşte ayrıntılar...

EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

EYT'lilerin emekli olmaları için geri sayım resmen başladı. EYT ile emekli olacaklar dikkat! Başvuru, tazminat, işten ayrılma, tekrar çalışma... Hemen bu detayları kontrol edin!

her ile ayrı imar projesi Haberi

her ile ayrı imar projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "15 Temmuz'un kontrollü bir darbe girişimi olduğu" iddialarına yönelik, "Kemal Bey 1 Nisan'da mı söyledi bunu? Herhalde şaka olsun diye, küçük çocukların bile güleceği bir şey olsun, '1 Nisan'da şaka yapayım, bir tebessüm oluşsun' diye söylemiştir. Yoksa bunun ciddiye alınır tarafı yok. İnsan hayatı üzerinde hesap olmaz. İnsan hayatı üzerinde plan yapılmaz." dedi.


Özhaseki, Mogan Gölü kıyısında düzenlediği basın toplantısında, "Mogan Gölü Dip Çamuru Temizliği Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Mogan Gölü'nün Ankara için önemine değinen Özhaseki, göldeki kirliliğin zamanla sıkıntıya dönüştüğünü anlattı.


Gölün dibindeki çamurların temizlenmesi için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile sözleşme imzaladıklarını belirten Özhaseki, "Çünkü en büyük gemi filosu Ulaştırma Bakanlığımızın ve bu...