24 / 07 / 2024

Her Köye bir Meydan projesi 2015

Her Köye bir Meydan projesi 2015

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'nın; 2014 Mahalli İdareler seçimleri ile birlikte köy tüzel kişilikleri sona ererek belediye hizmet alanına dahil edilen mahallelerde başlattığı düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Cebeci Dubleks Konutları’nda 3 milyon 150 bin TL’den başlayan fiyatlarla yazlık ve kışlık keyfi bir arada

Kocaeli Kandıra Cebeci’de bulunan Cebeci Dubleks Konutları’nda teslimler için son bir ay kaldı. Hem yazlık hem de kışlık keyfini bir arada sunan proje, deniz ve orman manzarasıyla doğal bir yaşamın kapılarını açıyor. İşte ayrıntılar…

Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten yeni bir açıklama geldi!

Artan İsrail-İran gerilimiyle güvenli liman gömleğini giyen altın fiyatlarının nereye gideceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Gram altında her dediği bir bir çıkan İslam Memiş'ten de gram altın ile ilgili yeni bir açıklama geldi. İşte o açıklamalar...

Ömer Fethi Gürer: Her 13 daireye karşılık olarak bir daire yabancıların oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancıya konut satışı ile ilgili önemli rakamları paylaştı. Yabancıya satışları Meclis gündemine taşıyan her 13 daireye karşılık olarak bir dairenin yabancılar tarafından alındığını belirtti. İşte o açıklama...

Kırmızı ette fiyatlar yeniden yükseliyor! Bir haftada 15 TL zam geldi!

Kırmızı et fiyatları kısa bir duraklamanın ardından tekrar yükselişe geçti. 45 gün önce 220 TL’ye kadar gerileyen karkas etin kilogramı, tekrar artarak ortalama 250 TL’yi aştı. Son bir haftada özellikle kuzu etindeki 15 TL’lik fiyat artışı yaşandı.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

İŞKUR’dan müjde! 3 aylık sigortası olanlar 10 bin TL’ye yakın ödeme alacak!

3 aylık sigortalıya İŞKUR'dan 9 bin 932 TL ödeniyor. Hükümet tarafından yurttaşlara yönelik çalışan çalışmayan sosyal destekler devam ederken, ödemelere her gün bir yenisi ekleniyor. Bu yardımlar çerçevesinde 3 aylık sigortası olan vatandaşlar başvurdukları takdirde bu destekten yararlanabiliyor.

A101'de 7 kg Peros toz deterjan 109 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 46 TL'ye, Birşah Bidon yoğurt 39 TL'ye düştü!

A101 haftanın indirimli aktüel ürünlerini duyurdu. İndirim kapsamında 7 kg Peros toz deterjan 109 TL'ye, 12'li tuvalet kağıdı 46 TL'ye, Birşah Bidon yoğurt 39 TL'ye düştü. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Makas git gide daralıyor! Açlık sınırı 10 bin liraya dayandı

Her ay kuvvetli bir heyecanla açıklanması beklenen açlık sınırı, mart ayından itibaren ile 10 bin tl'ye kadar çıktı. BİSAM'ın yaydığı bilgiye göre; yoksulluk sınırı da mart ayında bir evvelki aya göre 1.815 TL birden artış göstererek 33 bin 754 TL'ye çıktı.

İşte İstanbul'da 4 kişilik bir ailenin aylık maliyeti! Bir bir hesaplandı! Bir ayda yüzde 90’a yakın zamlandı!

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre 4 kişilik bir hanenin aylık yaşam maliyeti yaklaşık 32 bin TL'ye çıkarken, temel ihtiyaç listesinde yer alan kalemlerin fiyatı geçen aya göre yüzde 86,14 yükseldi.

Aile Bakanlığı flaş açıklamayı yaptı... Her aileden bir kişi başvurabilecek

Aile Bakanlığı tarafından yapılacak ödemenin detayları belli olmaya başladı. Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik 3.300 TL aylık yardım yapılacak. Bu yardım için ise her aileden sadece bir kişi başvurabilecek.

Selçuk Geçer'den ters köşe dolar tahmini! Öyle bir açıklama geldi ki... Doları olanların nefesi kesildi! Acil bakın!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer her zaman doların yükseleceğini söylerken bu sefer ters köşe bir tahminde bulundu. Öyle bir açıklama yaptı ki, doları olanların nutku tutuldu. İşte o açıklama...

Asgari ücrette büyük deprem! Bir hesaplandı pir hesaplandı! En düşük rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği asgari ücrette büyük deprem... Bir hesaplandı pir hesaplandı... En düşük rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırladı... Hemen bir göz atın...

Her Köye bir Meydan projesi 2015 Haberi

Her Köye bir Meydan projesi 2015

Tuna, 2014-2019 hizmet dönemi projeleri arasında yer alan 'Her Köye (Mahallelere) bir Meydan' projesi kapsamında Hamzabeyli Mahallesinde gerçekleştirdikleri duvar örme çalışmalarını yerinde inceledi.

Mahalle Muhtarı Sencer Erdoğan'ın da eşlik ettiği mahalle gezisi sırasında mahalle sakinleriyle sohbet ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Başkan Tuna; "6360 sayılı yasa ile ilçemize yeni bağlanan 32 köy ve beş beldemizden biri olan Hamzabeyli Mahallemizde meydan ve duvar örme çalışmaları yapıyoruz. Her köye bir meydan sloganıyla yola çıktık. İmar planları olmadığından dolayı eskiden köy olan bu mahallelerimizde hizmet yapmak biraz zorlaşıyor. Ancak muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği karşılıklı fedakarlıklarla bu mahallerini izi daha güzel bir yaşam yerine dönüştürüyoruz. Şuanda da Hamzabeyli Mahallemizde taş duvar örme çalışması yapıyoruz. İnşallah geniş yollarla birlikte güzel bir meydan oluşturacağız. Doğal ortamda...