13 / 05 / 2024

HES sektörü projeleri

HES sektörü projeleri

Demos Fuarcılık açıklamasına göre, HES sektörü İstanbul'da buluşacak. " Barajlar ve HES Yapım Teknolojileri Fuarı ", 13 Şubat -1 5 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul' da gerçekleştirilecek...

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

İnşaat sektörü konut projeleri için yeni imar alanları talep ediyor!

Bursa'da inşaat yapı müteahhitleri ile inşaat sektöründe yer alan üyeler kentte yeni imar alanları için talepte bulundu.

Konut sektörü şahlanıyor! Yeni projeler raftan iniyor!

Konuta artan talebe karşı hareketsiz kalmayan inşaat firmaları, talebi karşılamak amacıyla yüksek maliyetlere rağmen harekete geçti. Yeni projeleri raftan indiren sektörün önemli firmaları, sektörü hareketlendirdi...

İnşaat sektöründen kamu inşaat projeleri için fiyat farkı talebi!

İnşaat sektöründeki maliyet artışları gündemden düşmüyor. İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç de konuya ilişkin konuştu. 

İnşaat sektörü kentsel dönüşümü bekliyor!

Koronavirüs salgını nedeniyle frene basan inşaat sektörü, yeni projeleri hayata geçirmek için kentsel dönüşümü bekliyor.

Türk inşaat sektörü projelerini zamanında, bütçesinde ve kaliteyle yapıyor!

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, "Türk inşaat sektörü de dünyanın her tarafında bunu yapıyor. Türk inşaat sektörünün projeleri çok daha tercih ediliyor" dedi.

Abdüssamet Bahadır: Kabine inşaat sektörü için çalışıyor!

Bahaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, şirketlerini büyütmeyi hedefleyen projeleri hakkında konuştu. Bahadır, gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.

Gayrimenkul sektörü dengeli büyüyecek!

Gayrimenkul sektöründe kalıcı projeleri hayata geçiren Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kabadayı, ''2019, gayrimenkulde dengeli büyümenin yılı olacak'' diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü hiçbir zaman cazibesini yitirmez!

Gayrimenkul projeleri Pazarlama ve Satış Yönetimi hizmeti sunan ve Türkiye’nin ön de gelen markalı konut projelerinin satış hedeflerine ulaşmasında rol alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş “gayrimenkul sektöründeki gelişmeleri” değerlendirdi;

CNR Emlak Fuarı'nda sektörün en büyük müzayedesi düzenlenecek!

Türk gayrimenkul sektörünün ilk ve tek uluslararası fuar CNR Emlak - 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı, Mayıs 2019'a çok iddialı girecek.

Konut sektörüne yeni kampanya önerisi!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, Türkiye'de hayata geçirilen projeleri ve Türkiye gayrimenkul sektörünü değerlendirdi. Dereli, Türkiye'de 5 yıl içinde 10 milyon adet konut üretilmesi gerektiğini söyledi.

Gayrimenkul sektöründe özkaynak şart oldu!

Konut sektöründe satışların azalması özellikle kat karşılığı kentsel dönüşüm projeleri yapan firmaları zor duruma soktu. Firmalar çözümü ise projelerini devretme yolunda arıyor.

Mega projelerden akaryakıt sektörüne doping etkisi!

Türkiye'nin mega projeleri akaryakıt sektörünü uçurdu. 3. havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, tünel ve otoyollar gibi dev projeler akaryakıt sektörüne büyük katkı sağladı...

HES sektörü projeleri Haberi

HES sektörü projeleri

Demos Fuarcılık açıklamasına göre, Türkiye'de giderek artmaya başlayan kuraklık tehlikesi için en büyük çare olarak, yeni yapılacak baraj yatırımları görülüyor.  Bu kapsamda, yeni yatırımlarla hem kuraklığa çare bulunması hem de ekonominin büyümesi açısından baraj yapımları ön plana çıkıyor. 13-15 Şubat 2014 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek “Barajlar ve HES Fuarı”, Türkiye'nin gelecekteki su ve enerji kaynaklarının artırılmasına yönelik çözümler sunacak.


Fuarın, hem kamuyounu bilgilendirme, hem de yeni yatırımlar yaratma konusunda Türkiye’nin öne çıkan fuarları arasında yer alması hedefleniyor. Su ve çevre teknolojileri kapsamında atık su üretim modelleri ve sistemleri de fuarın içindeki unsurlardan. Organizasyonda ayrıca DSİ Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle 2. kez düzenlenecek olan Barajlar Kongresi de yapılacak. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan, 1 ay sonra...