05 / 05 / 2024

Hibe Fazilet Abdalla

Hibe Fazilet Abdalla

Aza Girişim Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öksüz, Hüseyin Suzan, Hibe Fazilet Abdalla tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Depremzedelere Hibe ve Faizsiz Kredi Başvurusu Başladı mı? İşte Detayları ve Nasıl Başvurulur?

Depremzede hibe ve faizsiz kredi başvurusu detayları belli oldu. Deprem bölgesinde etkilenen vatandaşların evlerin inşa edilmesinde hibe ve faizsiz kredi desteği sunuluyor. Başvuruların ne zaman başlayacağı merak ediliyor. İşte depremzedeler için hibe ve faizsiz kredi desteği detayları…

Akbank Herkese 7.000 TL Hibe Edecek!

Akbank'tan da müşterilerine yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank 7 bin TL hibe edecek. İşte detaylar.

Depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak? İşte şartlar...

Depremde ev ve iş yeri yıkılan vatandaş için son dakika bir adım atan hükümet, yeni destek paketini duyurdu. Peki depremzede faizsiz kredi ve hibe desteği başvuruları ne zaman? Kim kaç lira kredi ve hibe alacak?

Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında kendi evini yapanlara hibe ve faizsiz kredi desteği verilecek!

‘Yerinde Dönüşüm Projesi’ kapsamında, kendi evini ve işyerini yerinde inşa edecek depremzedelere, hibe ve 2 yıl ödemesiz 10 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlanacak.

Kırsal Kalkınma projesinde beklenen hibe geldi! Tam 12 milyar lira hibe verilecek! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı tarafından kırsal kalkındırma projeleri içi 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği sağlanacağı duyuruldu. Sosyal medya hesabından paylaşılan bu destek hakkındaki detaylar belli oldu. 1 milyar 222 milyon liralık hibe desteği detayları…

Çiftçiler müjde! Tarım Bakanlığı duyurdu! 1,2 milyar lira hibe desteği sağlayacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kırsalı kalkındıracak projeler kapsamında 1 milyar 222 milyon lira hibe desteği verileceğini duyurdu.

Bu adada yaşamak isteyene para veriliyor! Tam 90 bin TL'lik hibe verilecek! 

Avrupa ülkelerinden biri olan İrlanda, belirli adalarda yaşamak isteyenlere maddi destek sağlayacak. İrlanda'nın, 10 Gaeltacht adası dahil olmak üzerinde birçok adada yeniden hareketlendirme politikası uygulama amacı var. Bu karar kapsamında belirli miktarda hibe desteği sunacak. İrlanda’nın bu kara

Bakan Yumaklı açıkladı! Üniversite ve liselilere 300 milyonluk hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, Lise ve üniversite mezunu olan gençlere toplamda 300 milyon TL hibe desteğinde bulunacağını açıkladı. İşte detaylar!

Çiftçiler dikkat! 300 milyon TL hibe verilecek! Bakan Yumaklı az önce duyurdu!

Tarım ve Orman Bakanlığı, “Uzman Eller” projesi kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan bin 200 projeye toplamda 300 milyon TL hibe desteği vereceğini duyurdu. Bakanlık tarafından ödenen hibe tutarı toplamda 300 milyon TL'yi bulacak.

İŞKUR girişimciye 150 bin TL hibe desteği veriyor! İşte başvuru şartları...

İŞKUR kendi işini yapmak isteyen vatandaşlara hibe desteği verileceğini duyurdu. Peki, 150 TL hibe desteğinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı açıkladı! Takdir belgesini kapıp gelen öğrenciye 5 bin TL hibe!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, öğrencileri sevindiren bir haber verdi. Takdir belgesini alan öğrenciye 5 bin TL hibe verilecek. İşte detaylar!

Dünyayı kasıp kavuran OpenAI'a 100.000 dolarlık hibe

Ünlü ChatGPT yapay zeka sohbet robotunun arkasındaki güç olan OpenAI, Perşembe günü yaptığı açıklamada, yapay zeka yazılımının önyargı ve diğer etkenleri ele almak için nasıl yönetilmesi gerektiğini tespit etmek üzere 1 milyon dolarlık bir fondan 10 eşit hibe sağlanacağını söyledi.

KOSGEB'den geri ödemesiz hibe başladı! 750 bin TL hangi programa göre alınacak?

KOSGEB, heyecan verici bir haberle gündeme geldi ve yeni bir girişimcilik destek programını duyurdu! Bu sefer, afet bölgelerinde faaliyet gösteren ve belirli şartları taşıyan işletmelere büyük bir jest yapılarak 750 bin TL'ye kadar hibe desteği sağlanacak.

Hibe Fazilet Abdalla Haberi

Hibe Fazilet Abdalla
Aza Girişim Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öksüz, Hüseyin Suzan, Hibe Fazilet Abdalla tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu. 


Aza Girişim Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...