28 / 07 / 2024

hibrit ışık kulesi

hibrit ışık kulesi

Türkiye’de ilk kez Teksan tarafından üretilen ‘hibrit ışık kulesi’ elektrik enerjisinin olmadığı inşaat sahalarında sağladığı avantajla Bauma 2016’da yoğun ilgi gördü.

Honda açıkladı! Honda CR-V, hibrit teknolojisi ile Türkiye’de görücüye çıkıyor...

Geliştirilmiş hibrit sistem teknolojisi ile tasarlanan Honda'nın en çok satan modelleri arasındaki CR-V, Türkiye'de 3 milyon Türk Lirası fiyat ile satışa sunulduğu kaydedildi. Markanın tek donanım ve tek motor seçeneğine sahip CR-V'in yaklaşık 750 adet satılması beklendiği açıklandı. İşte ayrıntılar

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Büyükçekmece'deki Endem TV Kulesi, 152.1 milyon TL'ye satıldı: Türkiye’nin ilk televizyon kulesi!

Büyükçekmece'de TÜYAP Kitap Fuarı’nın hemen yanında bulunan ve Türkiye’nin ilk televizyon kulesi olan Endem TV Kulesi, 152 milyon 111 bin Türk Lirası bedelle FMC Gayrimenkul'e satıldı. İşte ayrıntılar...

Hyundai'nin Haziran ayı zammı dudak uçuklattı! Santa Fe Hibrit artık 100 bin TL daha pahalı

Santa Fe Hibrit, şehir içi trafiğe uyum sağlamak için idealdir. Hibrit teknolojisi sayesinde yakıt verimliliği daha yüksek olduğu için sık sık trafikte dur-kalk durumlarına uygun şekilde çalışabilir. Peki 07 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

İcradan satılık dev TV kulesi; 249 milyon TL bedel biçildi

İstanbul Büyükçekmece'de bulunan içinde TV kulesi, seyir terası, restoran, dükkan, otopark ve çok amaçlı salonların yer aldığı 8 bin metrekarelik alan, 2 ay sonra 249 milyon 395 bin lira bedelle satışa çıkacak. İşte detaylar...

Kız Kulesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 369 Ada 1 Parsel Kız Kulesi 1/5000 Ve 1/1000 Ölçekli Nazım Ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kız Kulesi'nin imar planları açılıştan sonra geldi! Planda neler yer alıyor? 

İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi’nin imar planları, restorasyonun bitirilip açılışının yapılmasından sonra hazırlandı ve itirazlar için askıya çıkarıldı. İşte ayrıntılar...

Edirne'de yerli hibrit ayçiçeği ekimi başladı! Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! 

Edirne'de "Yerli Hibrit Ayçiçeği Tohumu Ekilişlerini Artırma Projesi" çerçevesinde yüzde 90 hibeli dağıtılan tohumların ekimi yapılıyor. Peki Yağlık ayçiçek hangi borsada bugün kaç TL oldu? Çiftçiler dikkat! İşte 17 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kız Kulesi ziyareti ücretsiz mi? Kız Kulesi'nde müzekart geçerli mi?

Uzun süredir tadilatta olan tarihi Kız Kulesi yeniden ziyaretçilerini ağırlayacak. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Kız Kulesi'nin mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacağını belirtti.

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te ödemeler Temmuz 2023'te! İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Hyundai SANTA Fe Hibrit'te şimdi al Temmuz 2023'te öde fırsatı başladı. Peki Hyundai SANTA Fe fiyatları bu ay ne kadar oldu? En uygun Hyundai SANTA Fe Aralık fiyatları kaç TL? İşte Hyundai SANTA Fe 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

hibrit ışık kulesi Haberi

hibrit ışık kulesi

Teksan, inşaat sektörüne yönelik çözümleri ile Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük yapı inşaat fuarı olan Bauma 2016’ya katıldı. İnşaat sektörünün yakından takip ettiği fuarda Teksan Ar-Ge’deki gücünün son örneği olan ‘hibrit ışık kulesi’ni tanıttı. Türkiye’de ilk kez Teksan tarafından üretilen ‘hibrit ışık kulesi’ elektrik enerjisinin olmadığı inşaat sahalarında sağladığı avantajla Bauma 2016’da yoğun ilgi gördü.


60 ülkeden 3 bin 400 firma en son ürünlerini ve sektördeki son yenilikleri Bauma 2016 Fuarı’nda tanıttı. Kesintisiz güç sistemleri konusunda dünya markası olma vizyonu ile çalışmalarını sürdüren Teksan da fuarda en son teknoloji ile geliştirdiği ürünlerini görücüye çıkardı. Ar-Ge’de iddialı olan şirket lansmanını ilk kez Bauma Fuarı’nda yaptığı Türkiye’nin ilk ‘hibrit ışık kulesi’ ile ses getirdi.


Sektördeki gelişmeleri yakından izlediklerini söyleyen Teksan Satış...