02 / 05 / 2024

Hıdır Kınıklı kimdir

Hıdır Kınıklı kimdir

Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, derneğin hayata geçirmek için uzun süredir çaba gösterdiği Toplu Konut Projesi hakkında bilgi vererek, "TOKİ'ye 1700 kişilik isim listesi verdik. TOKİ'den bir heyet gelerek Çorurn'da incelemeler yaptı" dedi.

Hükümetten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması: Ne yapıp edip hızlandırılması gerekiyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve sürecin hızlandırılması gerektiğinin altını çizdi. İşte o açıklama...

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Deprem bölgesi için şok karar! Yıkılamayan binaların davalarındaki süreçler hızlandırılacak

Deprem bölgesinde, yıkım kararlarının iptalinin talep edilmesi nedeniyle yıkılamayan binalarla ilgili kanun teklifinde yer alan düzenleme ile süreç hızlandırılacak.

Bankada doları olanlara kötü haber! Ekonomist Selçuk Geçer doların nasıl düşürüleceğini açıkladı!

Ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin dolar kuru için yeni bir planı olduğunu ve doların nasıl düşürüleceğini açıkladı. Özellikle bankada doları olanlara seslenen Geçer, bu işten en çok zararlı çıkanların onlar olacağını söyledi.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Kocaeli'deki patlama hububat fiyatlarını etkileyecek mi? TÜRİB Genel Müdürü Ali Kırali açıkladı!

Türkiye Ürün İhtisas Borsası Genel Müdürü Kırali yaptığı açıklamada TMO silosundaki patlamadan etkilenen hububat stok miktarının Türkiye için büyük bir miktar olmadığını dile getirerek, iç piyasada buğday başta olmak üzere hububat fiyatlarının etkilenmesinin mümkün olmadığını söyledi.

Bakan Özhaseki: Kentsel dönüşüm çalışmalarına ağırlık verilecek!

Bakan Özhaseki, deprem bölgesindeki konutların teslimi için çalışmaların hızlandırılacağını ve depreme dayanıklı konutlar için kentsel dönüşüme ağırlık verileceğini belirtti.

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini tek tek açıkladı! Yatırılan bu paraları duyan zevkten dört köşe oldu! Aman kaçırmayın!

Aile Bakanlığı 2023 ödemelerini tek tek açıkladı... Yatırılan bu paraları duyan zevkten dört köşe oldu... Aman kaçırmayın...

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Dev bankanın genel müdüründen çarpıcı açıklama: Bankacılık artık en karlı 10 sektör arasında değil!

Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, sermaye karlılığı bakımından bankacılık sektörünün artık karlı 10 sektör arasında bulunmadığını söyledi.

Altın fiyatlarında Fed dalgası! Rüzgar tersine döndü! Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları

13 Aralık 2022 altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Fed faiz kararı öncesinde altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü. Altın almak isteyenler acele edin! 13 Aralık 2022 altın fiyatları.

Hıdır Kınıklı kimdir Haberi

Hıdır Kınıklı kimdir


Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi Başkanı Hıdır Kınıklı ve dernek yönetim kumlu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kayayı makamında ziyaret ettiler. 

Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı, derneğin hayata geçirmek için uzun süredir çaba gösterdiği Toplu Konut Projesi hakkında bilgi vererek, "TOKİ'ye 1700 kişilik isim listesi verdik. TOKİ'den bir heyet gelerek Çorurn'da incelemeler yaptı" dedi.Kınıklı, Toplu Konut Projesi'nin hayata geçirilmesi noktasında İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya'dan destek istedi. 

Halil İbrahim Kaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Emekliler Derneği'nin çalışmalarını taktirle izlediklerini söyledi. 

Hemen hemen her evde bir emeklinin bulunduğuna dikkati çeken Kaya, "Toplumun huzuru emeklilerin huzurundan geçer. Emeklilerin hayatını kolaylaştırmak, onların huzurunu sürekli kılmak hepimizin görevi" diye konuştu. Kaya, Emekliler Derneği'ne ve tüm...