09 / 05 / 2024

Hıdırlık Tabyası müzesi

Hıdırlık Tabyası müzesi

Hıdırlık Tabyası, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan çalışmayla Türkiye'nin ve Balkanların en büyük interaktif müzesi olacak...

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

12 yıldır Akbank'ta genel müdürlük yapan Hakan Binbaşgil yönetim kurulu başkanı yardımcısı olarak atanırken, bankanın yeni genel müdürü ise Cenk Kaan Gür oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak! KPSS şartı yok!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Bu doğrultuda, başvuru koşulları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü KPSS’siz memur alıyor! Başvurular sadece İŞKUR’dan!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü memur alımı yapacağını açıkladı. İstenilen şartlar tek tek açıklandı. İşte detaylar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli alımında bulunacak! İşte kadro ve şartlar!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü engelli ve eski hükümlü işçi alacağını duyurdu. İşte şartlar!

Orman Genel Müdürlüğü personel alımında adeta Şubat 2023 müjdesi geldi! Tam 54 il için tarihler bir bir açıklandı!

Orman Genel Müdürlüğü personel alımında adeta Şubat 2023 müjdesi geldi... Tam 54 il için tarihler bir bir açıklandı... Hemen bakın...

Orman Genel Müdürlüğü personel alımında Şubat 2023 müjdesi geldi! Tam 54 il için tarihler peş peşe açıklandı! Kaçırmayın

Orman Genel Müdürlüğü personel alımında Şubat 2023 müjdesi geldi... Tam 54 il için tarihler peş peşe açıklandı... Kaçırmayın...

OGM personel alımı 2023! Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Kadro ve şartlar!

OGM personel alımı gündemdeki konulardan biridir. Kamu kuruluşlarındaki iş ilanları ilgi ile takip edilmektedir. Peki Orman Genel Müdürlüğü personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar!

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kütahya'da yapım karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 10 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Tahsin Uçardağ'ın Trend GYO Genel Müdürlük görevi uzatıldı!

Trend GYO Genel Müdürlük görevini altı aylık süre için vekaleten yürüten Tahsin Uçardağ'ın 28 Şubat 2022'ye kadar görevini sürdürmesine karar verildi. 

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Özak GYO Büyükyalı Genel Müdürlük Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Zeytinburnu İlçesi Kazlıçeşme Mahallesi'nde yer alan Büyükyalı Genel Müdürlük binasına ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Edirne’de Balkan Tarihi Müzesi açılacak!

Balkan Savaşları sırasında Edirne savunma hattının en önemli askeri alanlarından biri olan Hıdırlık Tabya, müze olarak yenileniyor. 

Hıdırlık Tabyası müzesi Haberi

Hıdırlık Tabyası müzesi

Hıdırlık Tabyası, Kültür ve Turizm Bakanlığınca, Edirne Balkan Tarihi Müzesi olarak işlevlendirilmesine karar verildi. Balkan Savaşlarında Edirne savunmasında karargah olarak kullanılan Hıdırlık Tabyası tarihe ışık tutacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Hıdırlık Tabyası, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılan çalışmayla Türkiye'nin ve Balkanların en büyük interaktif müzesi olacak.

Balkan Savaşların'da Edirne savunmasında karargah olarak kullanılan Hıdırlık Tabyası, mesire alanları, animasyon odaları, maketler, balmumu heykelleri, yaşam alanları ile tarihe ışık tutacak.

Türklerin Balkanlar'daki 600 yıllık tarihini ziyaretçilere sunacak Edirne Balkan Tarihi Müzesi'nde teşhir-tanzim ve çevre düzenlemesi uygulamaları hızla sürüyor.

Edirne Kültür ve Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tabyanın Balkan Savaşları'nda Edirne savunmasında karargah olarak kullanıldığını belirtti.

Hıdırlık Tabya'nın Edirne'deki 26 tabya içerisindeki en büyük ve Şükrüpaşa'nın Edirne'yi 155 gün savunduğu tabya...