04 / 05 / 2024

hıdırlıktepe dönüşüm projesi

hıdırlıktepe dönüşüm projesi

Ankara'da hayata geçirilen Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa kentsel dönüşüm projesi kapsamında 200 metruk bina daha yıkılıyor.

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında konutlar yükseliyor! 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği Gaziantep'te, Yerinde Dönüşüm Projesi'nden yararlanan depremzedelerin inşa ettirdiği konutlar hızla yükseliyor. İşte detaylar..

Yerinde Dönüşüm projesi için Gaziantep'ten 7 bin 659 başvuru geldi! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 şehrin hızlıca ayağa kaldırılması ve afetzedelerin konutlarına kavuşması için uygulamaya alınan Yerinde Dönüşüm Projesi'ne Gaziantep'ten şu ana kadar 7 bin 659 başvuru geldi. 

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yeni gelişme!

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor. Proje kapsamında iş yeri sahipleriyle uzlaşmalar başlarken, hak sahipleri için kira yardımı ve kiracılar için taşınma desteği ödemeleri başladı...

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yeşilpınar kentsel dönüşüm projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte İmamoğlu'nun o açıklaması...

hıdırlıktepe dönüşüm projesi Haberi

hıdırlıktepe dönüşüm projesi


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Hıdırlıktepe-Atıfbey-İsmetpaşa kentsel dönüşüm projesi kapsamında metruk yapıların yıkımına devam ediyor.  Büyükşehir Belediyesi’nin Altındağ İlçesi’nde      gerçekleştireceği proje gereği, 200 metruk yapının daha yıkımı yapılıyor.


Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı Tahliye ve Yıkım Şubesi Müdürlüğü ekipleri,   bu sabah erken saatlerde Hıdırlıktepe, Atıfbey ve Yıldırım Beyazıt bölgelerinde bulunan 200 kadar metruk yapının yıkımına başladı. Gerekli güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede yıkım sırasında çevreye toz yayılmaması için itfaiye ekiplerince sulama yapıldı. Yıkım çalışmalarına Başkent EDAŞ ve ASKİ ekipleri de teknik destek sağlarken, Ankara Emniyet Müdürlüğü güvenlik birimleri de yıkım ekiplerinin güvenli bir şekilde çalışmaları için önlem aldı. 3 gün sürecek çalışmalar sonucu 200 kadar yapının yıkımı gerçekleştirilecek.


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin; modern şehircilik anlayışına uygun, alt yapısı güçlü, sosyal ve kültürel mekanlar,...