24 / 05 / 2024

hiFİT kira garantisi

hiFİT kira garantisi

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası’nın gözbebeği Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir ev konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesinde, daire sahiplerine kira garantisi sunuyor...

İstanbul'da ofis stoku geçen yıl 8 milyon metrekareyi aştı, kira bedelleri metrekare başına 1.100 TL oldu!

İstanbul'daki ofis stokunun 2023 yılında 8 milyon metrekareyi aşarken, kira artışları şirket sahiplerinin gündeminde yer alıyor. Merkezi iş alanlarında ofis kiraları metrekare başına 1.100 TL'ye kadar yükseldi. 

770 dolar kira bedeli olan iki farklı ülkedeki evler görenlerin ağzını açık bıraktı!

Ülke genelinde kira bedelleri rekor seviyelere ulaştı. Kira bedelleri yükselirken yurt dışındaki konutlar ile karşılaştırılmaya başlandı. Öyle bir kıyaslama örneği geldi ki görenlerin adeta ağzı açık kaldı.

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Yüzde 25 kira sınırı ve dövizle kiralama yasağı kalksın, yatırımcı ev alsın!

TÜİK verilerine göre konut satışları son 9 yılın en düşük rakamına ulaştı. Kira artış sınırı ve dövizle kiralama yasağı nedeniyle yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini belirten Ekonomist Tunç Şatıroğlu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu duruma son verilmesi gerektiğini belirtti.

Şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti var mı? Bakan Koca tek tek açıkladı! 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehir hastanelerinde kira garantisi dışında başka garanti olup olmadığını açıkladı. İşte detaylar...

Ev sahipleri dikkat! Kira gelirlerinde istisna tutarı artırıldı. İşte 2023 yılında vergiden muaf tutulacak tutar

2022 yılında Gelirler Genel Müdürlüğü kira geliri elde edenlerin gelir vergisi beyanı için özel bir çalışma başlatmış binlerce kişiyi mercek altına almıştı. Kira gelirinde 2022 yılında 9500 lira olan istisna tutarı yükseltildi. İşte o rakam...

Kiracı kaç kez kira ödemezse çıkarılır?

Kiracılar, ev sahibine her ay anlaştığı kira bedelini vermektedir. Ancak bu durum gecikir ya da uzun bir süre ödenmez ise ne olur? Peki “Kiracı kaç kez kira ödemezse çıkarılır?” İşte detaylar!

Kira stopaj vergisi ödenmezse ne olur? Kiracı tahliye edilebilir mi?

Kira stopajı, ticari gayrimenkul amacıyla kiraya verilen alanların brüt kira bedelleri üzerinden alınan vergi türü olarak biliniyor. Peki, kira stopaj vergisi ödenmezse ne olur? Kiracı tahliye edilebilir mi? İşte konu hakkında tüm detaylar...

Kira stopajı nedir? Nasıl hesaplanır? Kira stopajı ne zaman ödenir?

Kira stopajı, bir iş yerinin kira sözleşmesinde belirtilen brüt kira bedeli üzerinden hesaplanırken, ödenmemesi halinde gayri menkul sahibinin kiracının tahliyesini isteme hakkı bulunmaktadır. Peki, Kira stopajı nedir? Nasıl hesaplanır? Kira stopajı ne zaman ödenir? İşte merak edilen soruların yanıt

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Kira stopajı hesaplama örneği 2021!

İş yeri olarak kullanma amacıyla kiralanan gayrimenkuller için brüt kira bedelleri üzerinden vergi alınıyor. Kiralayan tarafın stopajı vergi dairesine ödemesi gerekiyor.

The Superior Suites Kordon İstanbul’dan 20 yıl boyunca kira garantisi!

Ege Yapı tarafından hayata geçirilen ve  Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi”  seçilen The Superior Suites Kordon İstanbul” için ön talep toplanmaya başladı. Proje yatırımcılarına 20 yıl kira garantisi sağlamayı hedefliyor. 

Brüt kira ödemelerinden yüzde 20 vergi kesintisi!

Gelir Vergisi Kanunu’nun 94 üncü maddesine göre, kişi, kurum ve kuruluşlar; gayrimenkul sermaye iradına konu mal ve hakları kiralamaları durumunda brüt kira ödemeleri üzerinden yüzde 20 gelir vergisi kesintisi yapılıyor.

hiFİT kira garantisi Haberi

hiFİT kira garantisi

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası’nın gözbebeği Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir ev konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesinde, daire sahiplerine kira garantisi sunuyor.


Kendini geliştirmeye ve ruhunu zenginleştirmeye ihtiyaç duyan, spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçlarına yönelik bir proje olarak tasarlanan ve Türkiye’de ilk defa hayata geçirilen hi-Fit projesinde daire sahibi olanlar, Dumankaya İnşaat’ın sunduğu teslim tarihinden itibaren 3 yıl kira garantisi avantajından yararlanabilecekler.  


Dumankaya İnşaat tarafından, stüdyo dairelerde 1.000 TL, 1+1 dairelerde 1.800 TL ve 2+1 dairelerde 2.700 TL’ye varan seviyelerde kira garantisi sağlanacak sıra dışı konseptli proje içerisinde bulunan 17 kat bahçesinde yogadan, golfe, satrançtan açık hava fitness aletlerine ve gözlem kulesine kadar pek...