15 / 05 / 2024

hikmet eraslan yeni oteller

hikmet eraslan yeni oteller

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Eraslan, "5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflliyoruz" dedi.

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eraslan Geri Dönüşüm Endüstriyel Mutfak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Dosso Dossi Hotels Grubu'nun yatırımlarında önceliği İstanbul!

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan yaptığı açıklamada, "Otel yatırımlarına devam kararı aldık. Şimdilik önceliğimiz İstanbul" dedi.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Dosso Dossi, Yenikapı'da 10 milyon dolara otel yapacak!

Dosso Dossi, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuk mağazacılığının ardından 10 milyon dolar yatırımla ev tekstili mağazacılığına adım atıyor. Dosso Dossi Holding Başkanı Hikmet Eraslan, fuar işleri ve markalarını franchise şeklinde yurt dışına açacaklarını söylüyor.

Hikmet Kaya: 15 Temmuz unutulmamalı, unutturulmamalı!

Hİ-KA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kaya, 15 Temmuz'u 16 Temmuz'a bağlayan gecenin ülke tarihi açısından yeni bir milat olduğunu belirterek, "Bu hain girişimin arkasında olan, içerde ve dışarıdaki tüm unsurları bir kere daha şiddetle lanetliyoruz" dedi.

Dosso Dossi'nin Halkalı projesinde ilk kazma 2017'de vurulacak!

Proje için ilk kazmayı Ocak 2017’de vuracaklarını bildiren Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, inşaatı 18 ayda tamamlamayı planladıklarını söyledi.

19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binası tamamlanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Diş Hekimliği Fakültesi’nin yeni binasında sona yaklaşılıyor. OMÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Aydemir, yeni bina hakkında bilgi verdi.

Hikmet Eraslan: 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli hedefliyoruz!

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Eraslan, "5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflliyoruz" dedi.

Dosso Dossi Otelleri 3. otelini Sefaköy'de açacak!

Antalya'da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show'un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Hikmet Eraslan 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflediklerini belirtti.

Hikmet Karaman Bursaspor'un yeni yapılan stadyumunu gezdi!

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe ile birlikte gezdiği yeni stadyuma hayran kaldı...

Hikmet Tanrıverdi, Etiler Marmaris'i yurtdışına da taşıyacak!

Sivil toplum kuruluşlarındaki etkin faaliyetleriyle tanınan işadamı Hikmet Tanrıverdi, 2010 yılında sessiz sedasız yeni bir sektöre daha adım atmıştı. Tanrıverdi, İstanbulluların yakından tanıdığı Etiler Marmaris Büfe'yi satın alarak gıda sektörüne girdi

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Yeni Nesil Evleri'nde 130 bin TL'ye!

PLS4M İnşaat'ın Gebze Şekerpınar'da inşa ettiği Yeni Nesil Evleri'nde dairelerin fiyatları 130 bin YTL'den başlıyor, 342 bin YTL'ye kadar çıkıyor.

hikmet eraslan yeni oteller Haberi

hikmet eraslan yeni oteller

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Geçen yıl Sultanahmet’te 95 odalı Dosso Dossi Otel’i açan Eraslan, Vatan Caddesi’nde de 140 odalı ikinci otelin yatırımını tamamladı.


Hikmet Eraslan, “Yeni otelimiz için 50 milyon dolarlık yatırım yaptık. 1 yılda tamamladık ve hizmete açtık. Oteli 1.100 metrekarelik bir arsa üzerinde inşa ettik. 130 kişilik yeni istihdam sağladık. Sultanahmet’teki otelimiz ‘aile ve çocuk dostu’ otel olmuştu. Vatan’daki otelimizi ise ‘sporcu dostu’ konseptiyle yaptık. Özellikle basketbol ve voleybolcular için bir katı ayırdık ve tüm odalara çok uzun yataklar koyduk” dedi.


SEFAKÖY’E KONGRE OTELİ YAPACAK

Hikmet Eraslan, ‘5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı’ hedeflediklerini belirterek, üçüncü otel yatırımını da şöyle açıkladı: “Üçüncü otelimiz kongre...