06 / 05 / 2024

Hikmet İl

Hikmet İl

Karbin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulcelil Ünsal, Hikmet İl tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Kıymetli Sokak'ta kuruldu

Nazım Hikmet’in Kadıköy’deki yaşadığı ev yıkılıyor!

Türk Edebiyatı’nın önemli isimlerinden Nazım Hikmet’in İstanbul Kadıköy’de yer alan yaşadığı ev deprem riski sebebiyle yıkılacak.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okmetsan Geri Dönüşüm İnşaat Emlak Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Koç, Hikmet Koç ve Nuriye Koç ortaklığında kuruldu.

Hikmat Gayrimenkul Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hikmat Gayrimenkul Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi Hikmet Ameen ve Dima Jreda ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnegöl Hikmet Şahin Kültürparkı yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Bütünşehir uygulaması kapsamında ilçelerde başlattığı yeniden imar ve düzenleme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İnegöl’de 300 dönümlük alana kurulu olan Hikmet Şahin Kültürparkı, sil baştan düzenleniyor.

Diyarbakır'daki 720 araçlık otopark hizmete giriyor!

Diyarbakır Ulaşım Daire Başkanı Hikmet Altuğ, “Eski Doğum Hastanesi olarak bilinen alanda, 720 araçlık kapalı otopark yaptık. Bu kapalı otopark yakın zamanda hizmet vermeye başlayacak" dedi

Enka İnşaat'ın acı günü! Hikmet Oğuş vefat etti!

Enka İnşaat ve Sanayi A. Ş. Genel Müdür Yardımcısı Olcay Ertürk'ün babası Hikmet Oğuş vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatisa Vizyon Gıda Sağlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi, İbrahim Aydemir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Hikmet Eraslan: 5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli hedefliyoruz!

Antalya’da her yıl iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’un sahibi Hikmet Eraslan, şehir otelciliğinde büyüyor. Eraslan, "5 yılda 5 adet 5 yıldızlı şehir oteli sahibi olmayı hedeflliyoruz" dedi.

Hikmet Şişecioğlu kimdir?

Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu kimdir? Hikmet Şişecioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hikmet Şişecioğlu ne zamandan beri, Ağrı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Hikmet Atilla: 2015 turizm sezonu iyi görünmüyor!

Didim Ticaret Odası Strateji Komisyonu Başkanı Hikmet Atilla, 2015 yılı turizm sezonuyla ilgili öngörülerde bulundu. Gözlemlerini aktaran Hikmet Atilla, "2015 turizm sezonu iyi görünmüyor" dedi.

Avcılar İnşaat 2 ödül aldı!

Bu yıl 129. kuruluş yıldönümünü kutlayan İzmir Ticaret Odası, İzmir Hilton Oteli’nde düzenlenen vergilendirme töreninde üyelerini ödüllendirdi. Avcılar İnşaat ve Hikmet Avcı İnşaat olarak aynı kategoride, iki ayrı ödül aldı...

MGT Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MGT Yapı İnşaat Gıda Emlak Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hikmet Aktaş tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Hikmet İl Haberi

Hikmet İl

Karbin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulcelil Ünsal, Hikmet İl tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da kuruldu. 


Karbin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut iş hanı fabrikalar yollar baraj ve göletler park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Karbin Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Anadolu Mahallesi, Kıymetli Sokak,...