07 / 07 / 2024

Hill House ne zaman teslim

Hill House ne zaman teslim

Atış Yapı, yeni projeleri ile Bursa'nın büyüyen değeri olmaya devam ediyor. Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atış Yapı, yeni projeleriyle firma vizyonunu genişletiyor.

Tiny house fiyatları ne kadar? 

Tiny house almak isteyen vatandaşlar bu soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Tiny house fiyatları ne kadar? İşte 1+1 , 2+1 ve 3+1 tiny house fiyatları hakkında merak edilen detaylar.

Bozcaada'ya da Tiny House yasağı geliyor! 

Bozcaada ilçesinde belediye tarafından, kaçak konaklamanın önüne geçmek için adada son zamanlarda artan "Tiny House" olarak adlandırılan tekerlekli ahşap evler için mühürleme işlemi yapıldığı duyuruldu.

A101'e şimdi de tiny house geliyor! A101 Aldın Aldın ile 25 Nisan'da 400 bin TL'ye ev fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen zincir marketleri arasında yer alan A101'e şimdi de tiny house geliyor. Peki satışların 25 Nisan 2024 tarihinde başlayacağı tiny house ne kadara satılacak?

Green Hill İzmir satışta! Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı!

Green Hill İzmir projesinde konut satışları başladı. Projede 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Peşin ödemelere yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Green Hill İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

A101 tekne ve karavandan sonra şimdi de Tiny House satıyor! İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı!

Geçtiğimiz aylarda tekne ve ve karavan satan A101 şimdi de tiny house satıyor. Peki A101'deki Tiny House'un fiyatı ne kadar? İşte A101 Aldın Aldın Tiny House fiyatı...

Artık konut alamayan arsa ve tiny house alıyor: İşte arsa yatırımında öne çıkan yerler! 

Depremler, enflasyon, doğal yaşam gibi nedenlerle vatandaşlar son zamanlarda yatırımlarını arsalara yöneltti. Arsalarında Tiny House yani tekerlekli evler kurmak isteyen vatandaşlar en çok Trakya bölgesi ile ilgileniyor. Sabit Tiny House'lar için de yapı ruhsatı almak gerekiyor.

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Hill Garden Hasköy konutları ne zaman teslim edilecek?

Samsun'da Köksallar İnşaat tarafından hayata geçirilen Hill Garden Hasköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 5 blokta 104 adet daire inşa edilecek.

House B peşin ödemelerde yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje! 

House B projesinde konut satışları peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatıyla devam ediyor. Peki House B projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

House Of Sun Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Özlenen Güneş tarafından kuruldu.

Hill House ne zaman teslim Haberi

Hill House ne zaman teslim

İstikrar ve güvenin değişmeyen markası Atış Yapı, yeni projeleri ile Bursa'nın büyüyen değeri olmaya devam ediyor. Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atış Yapı, yeni projeleriyle firma vizyonunu genişletiyor.


Şehrin stresinden ve karmaşasından uzaklaşarak yeni bir hayata başlamak isteyenler için Atış Yapı tarafından Yunuseli'de yapımına başlanan Hill House Yunuseli, iki blok ve yirmidört daireden oluşuyor.


Huzurlu bir yaşamın yanı sıra ticari alanlara da yer verilerek yaşayan bir proje olması hedeflenen Hill House Yunuseli projesinde 10 adet işyeri bulunuyor.


3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı proje ile butik bir yaşamın kapıları aranıyor. Yüksek kaliteli yaşam sürmek isteyenlerin Yunuseli'deki buluşma adresi olacak Hill House, panoramik Uludağ manzarasının yanı sıra ana arterlere ve metro istasyonuna yakınlığı...