07 / 07 / 2024

Hill House projesi

Hill House projesi

Atış Yapı, yeni projeleri ile Bursa'nın büyüyen değeri olmaya devam ediyor. Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atış Yapı, yeni projeleriyle firma vizyonunu genişletiyor.

Lim Hill Çengelköy'de yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı!

Lim Hill Çengelköy projesi, Lim Mimarlık imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de inşa eidliyor. Projede konut satın almak isteyenler için yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı sunuluyor. 

Zeray Dora Hill 2 ön talep topluyor! Yeni proje! 

Zeray Dora Hill 2 projesi Kocaeli'nin Kandıra yolu üzerinde Çayırköy'de inşa ediliyor. Zeray İnşaat imzasıyla yükselen projede ön talep süreci başladı. 

Bahaş Holding’in dev projesi Hilal Hill Büyükçekmece'de ikinci etabın teslimi için geri sayım başladı!

İstanbul Avrupa Yakası’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Hilal Hill Büyükçekmece’yi hızla hayata geçirmek üzere çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken bir yandan da teslimler yapılıyor.

Hill Garden Hasköy konut projesi satışta! Yeni proje

Köksallar İnşaat tarafından Samsun'da inşa edilen Hill Garden Hasköy konut projesi satışa çıktı. Proje 5 blok 104 daireden oluşuyor. 

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

My Hill 6 konut projesi satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla İzmit'te hayata geçen My Hill 6 projesinde satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Tiny House konseptli ilk villa projesi Go Garden satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Türkiye'nin Tiny House konseptli ilk villa Projesi olan Go Garden satışa çıktı. Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sunulan Go Garden'da fiyatları belli oldu. Peki Go Garden villa fiyatları ne kadar? İşte Go Garden projesi ile ilgili ayrıntılar...

Alpiş Viale House 4 milyon 69 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Alpiş Viale House, Alpiş İnşaat tarafından Bursa ili, Nilüfer İlçesi, Kayapa Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki Alpiş Viale House konut fiyatları ne kadar? Alpiş Viale House'da hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Alpiş Viale House projesi ile ilgili ayrıntılar.

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap teslimleri başladı!

FKG İnşaat’ın, Bahaş Holding ve Stta İnşaat’la ortaklaşa Büyükçekmece’de inşa ettiği Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi 1. etabındaki konutlar teslim edilmeye başladı. 

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Tinyköy Paradise nerede? Tinyköy Paradise fiyat listesi!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tinyköy Paradise nerede sorusunun yanıtı ve Tinyköy Paradise fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Tinyköy Paradise projesi ile ilgili detaylar...

Hill House projesi Haberi

Hill House projesi

İstikrar ve güvenin değişmeyen markası Atış Yapı, yeni projeleri ile Bursa'nın büyüyen değeri olmaya devam ediyor. Bursa'da 2006 yılında kurulan ve çok sayıda nitelikli konut ve işyeri üreten Atış Yapı, yeni projeleriyle firma vizyonunu genişletiyor.


Şehrin stresinden ve karmaşasından uzaklaşarak yeni bir hayata başlamak isteyenler için Atış Yapı tarafından Yunuseli'de yapımına başlanan Hill House Yunuseli, iki blok ve yirmidört daireden oluşuyor.


Huzurlu bir yaşamın yanı sıra ticari alanlara da yer verilerek yaşayan bir proje olması hedeflenen Hill House Yunuseli projesinde 10 adet işyeri bulunuyor.


3+1 normal kat ve 5+1 dubleks dairelerin yer aldığı proje ile butik bir yaşamın kapıları aranıyor. Yüksek kaliteli yaşam sürmek isteyenlerin Yunuseli'deki buluşma adresi olacak Hill House, panoramik Uludağ manzarasının yanı sıra ana arterlere ve metro istasyonuna yakınlığı...