16 / 05 / 2024

Hillary Clinton kripto açıklaması

Hillary Clinton kripto açıklaması

Eski Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, kripto paralara yönelik sert eleştiride  bulunarak, dijital paranın ülkeleri zayıflattığını dile getirdi. 

Hillary Clinton'dan kripto para yorumu!

Eski Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton, kripto paralara yönelik sert eleştiride  bulunarak, dijital paranın ülkeleri zayıflattığını dile getirdi. 

Merkez Bankası'ndan şaşırtan kripto para tespiti! 

Merkez Bankası, son dönemlerin sık sık gündeme gelen konuları arasında yer alan kripto paralarla ilgili şaşırtan tespitler yaptı.

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon'dan kripto para uyarısı!

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon, kripto paralara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Dimon, piyasa değeriyle beraber en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’e, herhangi bir varlık tarafından destek olunmadığını vurguladı.

Kripto paralar için sermaye şartı gelecek!

Kripto paralara yönelik yasal düzenleme yolda. Yapılan çalışmalara göre; kripto para borsaların varlık çeşitlerine tanımlama gelecek. 

İzmir'de kripto parayla dolandırıcılık iddiasıyla 3 kişi yakalandı!

Egenin incisi İzmir'de son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto parayla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 3 şüpheliden 1 tanesi tutuklandı.

Merkez Bankası'nın kripto para raporu ortaya çıktı!

Kripto para borsası için rapor hazırlayan Merkez Bankası, kripto varlıklarının avantajları, dezavantajlarını anlatırken uyarılarda bulundu. 

Kripto para piyasalarındaki dalgalanma hız kesmiyor!

Kripto paralarda dalgalanmalar sürüyor. Mayıs'ın ikinci haftasında kaydedilen genel değer kaybı sonrasında şimdilerde tepki hareketleri dikkat çekiyor.

4 şehirde kripto para operasyonu!

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı 4 şehirde kripto para borsası için operasyon başlattı. Operasyon sonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı. 

Hindistan'dan kripto borsası raporu!

Son günlerde küresel anlamda büyük yankı uyandıran kripto paralara yönelik Hindistan'dan adım geldi. Ülkede regülatörlerin çalışmaları hızla tamamlanıyor.

ABD’de Colorado eyaletinde vergiler kripto parayla ödenecek!

ABD’de Colorado eyaleti, sakinlerine, vergilerini kripto parayla ödemesinin izin verildiği ilk eyalet olmak istiyor. Vali Jared Polis, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

BlackRock'tan kripto para açıklaması! 

BlackRock CEO'su Larry Fink, kripto paraların konjonktür karşıtı faydalar sunup sunamayacakları yönünde araştırma yaptıklarını dile getirdi. 

Kripto para için yeni uyarı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, kripto paraların yüksek risk taşıdığını belirterek yatırım konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 

Kripto para madencileri Elon Musk'la çalışmak isteyecek iddiası!

Son zamanlarda kripto paralar gündemden düşmüyor. Tesla CEO'su Elon Musk da yaptığı açıklamalarla kripto para piyasalarını sallıyor. Musk'ın kripto para madenciliği faaliyetinde bulunan bir şirketle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Hillary Clinton kripto açıklaması Haberi

Hillary Clinton kripto açıklaması

Eski Demokrat Parti başkan adayı Hillary Clinton kripto paralar için tüm ülkeleri zayıflatma gücüne sahip olduğunu söyleyerek, sert bir eleştiride yaptı.

BloombergHT'de yer alan habere göre; Clinton, cuma günü Singapur'da yapılan Bloomberg Yeni Ekonomi Forumu'ndaki bir panele video yoluyla yaptığı açıklamada, tüm dünyada hükümetlerin dezenformasyon ve yapay zeka dahil bir dizi yeni zorlukla karşılaştığını dile getirdi. 

Eski Dışişleri Bakanı Clinton, "Ulus devletlerin daha büyük bir dikkat ayıracağını umduğum diğer bir alan, kripto paraların yükselişi. Zira onlarla alışveriş yapmak için yeni koinlerin kelimenin tam anlamıyla madenciliğine yönelik ilginç ve bir anlamda egzotik çabalar, para birimlerini zayıflatma, doların rezerv para birimi olarak rolünü zayıflatma, ülkelerde istikrarsızlık yaratma ve belki de küçük olanlarla başlayıp daha da büyüme potansiyeli taşıyor" dedi. Clinton bu yorumları,...