05 / 05 / 2024

Hilmi Türkmen 2023 vizyon projeleri

Hilmi Türkmen 2023 vizyon projeleri

Üsküdar Belediye Başkanı seçilen Av. Hilmi Türkmen bir yıllık hizmetlerini ve projelerini Tünaydın Gazetesi'ne anlattı.Hilmi Türkmen, bir sene içerisinde bitirdiği projelerin yanı sıra pek çok proje için de düğmeye bastı.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm müjdesi: Vatandaşlar ek bir bedel ödemeden ya da makul bir katkıyla yeni evlerini alabilir!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'daki kentsel dönüşüm projelerine değindi ve 33 mahalle için imar ve finansal planlama başta olmak üzere tüm şartların hazır olduğuna dikkat çekti. İşte Hilmi Türkmen'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm hedefi 5 yılda 50 bin konut!

Yerel seçim kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen hedeflerinin 5 yılda 50 bin konut yenilemek olduğunu söyledi. 

Volkswagen açıkladı! Volkswagen T-Roc 2023 yeni fiyat listesi...

Türkiye'de en çok satan otomobillerden biri olan Volkswagen T-Roc, rakipleri arasından başarı ile karşımıza çıkıyor. Buna göre, Volkswagen T-Roc 2023 Ocak 2024 fiyat listesi de belli olduğu kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

IMF’ye göre Türkiye 2023’te 17’nci büyük ekonomi olacak!

IMF, 2023’te Türkiye’nin 19’uncu büyük ekonomi olacağı yönündeki tahminini 17’ciliğe revize etti ve 2028 yılına kadar bu sırasının değişmeyeceğini öngördü. IMF’nin milli gelir tahminleri OVP’nin de üzerine yer aldı.

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

Türkiye'den 2023'ün ilk yarısında 5,4 milyar dolarlık binek otomobil ihracatı yapıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye, 2023'ün ilk yarısında 5 milyar 451 milyon 993 bin dolarlık binek otomobil ihraç etti.

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Türkmen Global İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Türkmen tarafından kuruldu.

2023 vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı yasalaştı mı? 2023 vergi affı ne zaman çıkacak? Vergi affında son durum!

Vergi affındaki son durumun ne olduğu merakla araştırılıyor. İşte 2023 Vergi affında son durum!

İşte 2023’te Netflix’in Türkiye’de yayımlayacağı filmler!

Netflix Türkiye, 2023’te yayımlayacağı filmleri duyurdu! İşte dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix’in yayımlayacağı filmler…

Mutfak tüpüne uçuran zam! Büyük tüp fiyatları 2023'te çıldırdı! Aygaz, Mogaz, Milangaz 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Geçtiğimiz sene mutfak tüpüne inanılmaz zamlar yapılmıştı! Ocak 2023'ün gelişi ile mutfak tüpüne yeni yılın ilk zammı yapıldı! İşte Aygaz, İpragaz, Mogaz ve Milangaz 7 Ocak 2023 mutfak tüpü fiyat listesi...

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Yapı Malzemeleri Plastik Gıda Temizlik Ve Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tohtazhan Allakulıyeva tarafından kuruldu.

Hilmi Türkmen 2023 vizyon projeleri Haberi

Hilmi Türkmen 2023 vizyon projeleri

"30 Mart Yerel Seçimleri sonrası Üsküdar Belediye Başkanlığına başladığı vakit, " Yeni dönemde vatandaşı belediyeye değil, belediyeyi vatandaşın ayağına götüreceğiz" diyerek yola koyulan; sosyal belediyecilik, hizmet belediyeciliği, çevreci belediyecilik, kültürel ve estetik belediyecilik yapacaklarının sözünü veren Başkan Hilmi Türkmen, bir sene içerisinde bitirdiği projelerin yanı sıra pek çok proje için de düğmeye bastı."


KÜLTÜR KENTİNE YAKIŞIR HİZMET 


Üsküdar, bir dünya şehri olan İstanbul’un en önemli merkezlerinden biridir. Coğrafi ve stratejik konumu başta olmak üzere, tarihi, kültürel, sosyal ve ekonomik bakımdan müstesna bir şehirdir şüphesiz. Sahip olduğu soyut ve somut değerleriyle dünden bugüne İstanbul’a ve ülkemize, maddi ve manevi katkı sağlayan Üsküdar, iktisadi sosyal ve kültürel manada Üsküdar’a ve ülkemize değer katmaya devam ediyor.


Üsküdar Belediyesi 2023 Vizyonu doğrultusunda halka hizmet yolunda çalışmalarını...