08 / 05 / 2024

hilti Marketing Wave

hilti Marketing Wave

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

Hilti’nin 4 yeni ürünü sektöre damga vuracak!

İnşaat sektöründe fark yaratan ürünleriyle dikkat çeken Hilti, 4-6 Ekim tarihlerinde gerçekleştirdiği ‘Pazarlama Dalgası’ etkinliği ile 4 yeni ürününü tanıttı.

İnşaat sektöründe yeni dönem: Yapılar artık akıllı metodojiler ile güçlendirilecek!

İnşaat teknolojilerinin öncü temsilcilerinden Hilti, özellikle de güçlendirme çalışmalarında öne çıkan ürün gamıyla Türkiye’deki projelere çözüm ortaklığı yapıyor. Hilti mühendislik ekibi ise yapı sistemlerinin depremlerde nasıl davrandığını analiz etmek için kapsamlı sismik araştırmalar gerçekleşti

İnşaat sektöründe dev binanın yapımı 140 saat sürdü!

Avrupa'nın en büyük 3D baskı inşaat tekniği ile yapılmış olan tek binası The Wave House Veri Merkezi, sadece 140 saatte tamamlandığı kaydedildi. 

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Sarphun Project Marketing Emlak Danışmanlığı Proje Geliştirme Paz.İnş.Taahhüt San.Ve Tic.A.Ş. bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Atalay tarafından kuruldu.

Geleceğin pazarlama trendi: Sanal ve artırılmış gerçeklik!

Sanal ve artırılmış gerçeklik gözlükleriyle yapılan marketing faaliyetleri her geçen gün artıyor. Kısa süre içerisinde kalmayı düşündüğümüz otel odasını bu gözlüklerle oradaymış gibi görebilecek, hatta eşyalara dokunabileceğiz!

İnşaat sektöründe dijitalleşme verimlilik ve iş güvenliği sağlıyor! 

Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmetcan Tufan, inşaat sektöründe öne çıkan dijital trendler ve uygulamalar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Arama kurtarma çalışmaları için inşaat malzemeleri deprem bölgesine gönderiliyor!

Arama kurtarma ekiplerinin deprem bölgesinde kullanabilmesi için temin edilen 250 duvar kırıcı (hilti) ile 1 arazi aracı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) askeri kargo uçağı ile Adana'ya gönderildi.

17 Ağustos yaklaşırken… İşte depremin yıkıcı etkilerini azaltan teknolojiler

Geliştirilen inşaat teknolojilerinin depreme karşı dayanıklı şekilde yapılaşmasında büyük önem taşıdığının belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıl dönümü haftasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S20FE alana JBL Wave 100TWS kulaklık hediye! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Samsung Galaxy S20FE alana JBL Wave 100TWS kablosuz kulak içi kulaklık hediye! Peki, Teknosa'da Samsung Galaxy S20FE fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Giz Marketing Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli  ile Gerçek     Akkoyun tarafından kuruldu.

hilti Marketing Wave Haberi

hilti Marketing Wave


Üstün performans ve dayanıklılığa sahip ürünleriyle inşaat sektörüne yüksek katma değer sağlayan Hilti, yılda dört kez yeni ürünleri için satış ekibine özel olarak düzenlediği ‘Pazarlama Dalgası’ (Marketing Wave) etkinliğinin 2016 yılındaki son ayağını 4-6 Ekim tarihlerinde Viaport Crowne Plaza’da gerçekleştirdi. Etkinlikte yeni ürünleri Hilti DD 200 Karot Makinası, Hilti PR 3 Eksenel Lazer, Red Dot 2016 ödüllü Hilti SF 8M-A22 Kablosuz Vidalama Makinası ve Hilti TE 30 ATC Delici Kırıcı’yı tanıtan Hilti, Ar-Ge temelli kaliteli ürünleriyle fark yaratmaya devam edeceğini bir kez daha kanıtladı.





Gücüyle adından söz ettiren Hilti DD 200


Yeni Karot Makinası Hilti DD 200 ile yüzde 100’e kadar daha uzun ömür ve 3200 watt yeni HPD motoru sayesinde yüzde 20 daha güçlü performans imkanı sunan Hilti, bu yeni...