30 / 04 / 2024

Hilti Türkiye hedefleri 2015

Hilti Türkiye hedefleri 2015

Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamını gördü. 2015 yılında en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 ile inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyümek.

Hilti Türkiye 2015’te 24 yeni ürünle geliyor!

İnovatif ürünleri ve çözüm odaklı yaklaşımı ile inşaat profesyonellerinin vazgeçilmezi olan Hilti Türkiye, 2014’te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamını gördü.

Hilti Türkiye 2014'te yüzde 35 büyüdü!

Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak olmak üzere 10 ülkenin bağlı olduğu Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamına ulaştı.

Türkiye’nin inşaat endüstrisindeki konumunu güçlendirecek stratejik adım!

İnşaat teknolojilerinde yaptığı inovasyonlar ile inşaat profesyonellerinin çözüm ortağı olan Hilti, 2023 yılında ileri teknoloji birçok ürünü ve dijital çözümü Türkiye’ye kazandırarak inşaat projelerinde yeniliklere öncülük etmeye devam ediyor. 

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Hilti Türkiye'den şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri!

Hilti Türkiye, şantiyelerdeki en karmaşık süreçler için mühendislik çözümleri sunuyor. Konuyla ilgili detayları Hilti Türkiye Pazarlama Direktörü Özgecan Işıltan anlattı. İşte detaylar...

Hilti Türkiye'den 'Galata Kulesi' açıklaması!

Dünyada ve Türkiye’de “jenerik marka” konumundan bulunan Hilti Türkiye, Galata Kulesi restorasyon çalışmalarıyla ilgili basın açıklaması yaptı.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasının açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasını da hizmete açtı.

3. Havalimanı, Türkiye'yi dünyanın merkezi yapacak!

Tamamlandığında Dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının açılışına bir yıldan az bir zaman kaldı. Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getirecek olan 3. Havalimanı, 2023 hedefleri için de önemli bir eşik olacak.

Türkiye Moskova'ya ticaret merkezi kuracak!

Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisi hedefleri doğrultusunda, Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) Rusya’nın Moskova şehrinde yeni bir ticaret merkezi kuracak.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

Neutec, Türkiye’de onkoloji merkezi kuracak!

Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dış ülkelere bağımlılığı azaltma projeleri kapsamında yapılan yatırımlara her gün bir yenisi eklenirken Neutec, Türkiye’de onkoloji ilacı üretmek için fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Hilti, Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016'da 4. oldu!

İnşaat ve el aletleri sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Hilti Türkiye, Great Place to Work Enstitüsü tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu.

Hilti Türkiye hedefleri 2015 Haberi

Hilti Türkiye hedefleri 2015

 Hilti Türkiye, 2014'te yüzde 35 büyüme ile tarihinin en yüksek büyüme rakamını gördü. 2015 yılında en az yüzde 20 büyüme öngören Hilti Türkiye'nin hedefi, her yıl ortalama yüzde 20 ile inşaat sektörünün üzerinde sürdürülebilir büyümek. Hilti Türkiye bünyesinde Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan, Ermenistan, Gürcistan, Tacikistan, Moldova ve Kuzey Irak olmak üzere 10 ülke yer alıyor. Hilti Türkiye ve Orta Asya Genel Müdürü Mehmetçik Kalay, Hilti Türkiye'nin büyüme rakamlarının, Türk inşaat sektörünün 2014'teki yaklaşık yüzde 4'lük büyümesi göz önüne alındığında dikkat çekici olduğunu vurguladı. 


Risk analizleri Hilti'ye emanet Kalay, Hilti'nin 2015 yılında Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunmaya hazırlandığını da ifade etti. İnşaat sektörünün jenerik markası Hilti'nin 2014 yılını Türkiye pazarında Pasif Yangın Durdurucular, Donatı Tarama Cihazları, Elmaslı Sistemler ve...