09 / 05 / 2024

Hilton Bursa ödül

Hilton Bursa ödül

2010 yılından beri verilen OM Awards, Antalya Mardan Palace 'da yapılan törenle verildi. Hilton Bursa, Türkiye 'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı.

Milli Emlak Bursa İnegöl'de imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Bursa İnegöl'deki arsa da yer alıyor. 

Bursa İnegöl'de iş kazası: 1 ölü!

Bursa İnegöl'de çalıştığı inşaatta asansör boşluğuna düşerek ağır yaralanan işçi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Bursa'da İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’na Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülüne  layık görüldü.

İHA ile kaçak yapı tespitine ödül!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İHA ile kaçak yapı tespiti uygulaması, Sağlıklı Şehir Planlaması kategorisinde jüri özel ödülünü aldı.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Bursa İnegöl'de 2. kattan düşen inşaat işçisi ağır yaralandı!

Bursa İnegöl'de, çalıştığı inşaattan düşerek ağır yaralanan kalıp ustası Arabi Çimen (48), hastaneye kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. 

SKB’den Bursa'nın sağlıklı şehir projelerine para ödülü!

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği (SKB), 2020 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması başvurularını kabul etmeye başladı. SKB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bu yıl rekabeti artırmak için her başarı için para ödülü vereceğiz” dedi.

Bursa Gemlik'teki toplu konut projesine ödül!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi Toplu Konut Projesi ile yılın mahallî yöneticisi ödülüne sahip oldu.

CEFIC'e Stevie Adwards'dan 7 ödül birden!

Bu yıl 15. kez verilen Stevie Uluslararası İş Ödülleri sahiplerini buldu. CEFIC tarafından yönetilen CarrefourSA Bursa AVM 15. Stevie Uluslararası İş Ödülleri’nde toplamda 7 ödül aldı.

BTSO’dan Bakyapı’ya anlamlı ödül!

Bakyapı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar – 2016 Ödülleri etkinliğinde, İnşaat Sektörü Lideri ödülünü aldı.

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Bursa İnegöl Katlı Otopark yeniden ihaleye çıkıyor!

Bursa İnegöl Belediyesinin Eski Alyans Düğün Salonunun olduğu yere yapılması planlanan Katlı Otopark projesi yeniden ihaleye çıkıyor.

Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden Endülüs Park'a 2 ödül!

Endülüs Park, inşaat ve gayrimenkul sektörüne değer katmak ve özgün projeleri teşvik etmek amacıyla düzenlenen Şehrin Yıldızları 2016 Bursa Gayrimenkul Ödülleri'nden iki ödül birden kazandı.

Hilton Bursa ödül Haberi

Hilton Bursa ödül


Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği'nin (POYD) verdiği Oality Management (OM) Awards 2013 sahiplerini buldu. Hilton Bursa, Türkiye'nin en iyi yönetilen şehir otelleri arasında yer aldı. 2010 yılından beri verilen OM Awards, Antalya Mardan Palace'da yapılan törenle verildi. CiM Turizm ve Yönetim Dergisi taralından Türk turizmine katma değer sağlamak üzere verilen ödüller en iyi yönetenlere veriliyor. 


Posta...