06 / 05 / 2024

Hilton Dalaman kongre merkezi

Hilton Dalaman kongre merkezi

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Dalaman'da Sarıgerme Göl Evleri hizmete girdi!

Dalaman Çayı kıyısında yer alan Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri hizmet vermeye başladı. Göl evler, konforu doğayla bir araya getirecek.

 MCS-Mühendis İnşaat'tan Tashkent Hilton ile Kongre Salonu projesi!

MCS-Mühendis İnşaat Yönetim imzasını taşıyan Tashkent City, Taşkent'in merkezinde 80 hektarlık alana konumlandırılmış bir mega kentsel dönüşüm projesidir. Projenin en önemli öğesi “Plot 5” adıyla anılan “Hilton Otel ve Kongre Merkezi” projesinin üzerinde yer aldığı parseldir...

Hilton Mall Of İstanbul Otel 2020'de açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan ve otel, kongre merkezi ile rezidanstan oluşan Mall Of İstanbul 2. Etap projesinde otel kısmı için Hilton markası ile anlaştı...

Hilton Dalaman'da 35 milyon TL’lik golf sahası kuruluyor!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, jeopolitik gelişmelere rağmen turizmde belirledikleri hedeflerinden taviz vermeden yatırımları hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

Hilton Dalaman Sarıgerme büyüme hedefini açıkladı!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, son jeopolitik gelişmelere rağmen, yeni yatırım planlamalarını da hayata geçirmeye devam ediyor.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Turizmde proje yok teşvik birliği var!

Hilton Dalaman Genel Müdürü Batum, sektördeki STK’ların birlikte hareket edemediğine dikkat çekerek, “Kriz patlayınca, devletin kapısını çalıp teşvik istediler. Ancak çok geç kalındı” dedi.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Hilton Dalaman Sarıgerme'ye mükemmellik ödülü verildi!

Mükemmellik Ödülü'nü (Brand Awards of Excellence) alan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&SPA, bu ödülle "Avrupa'nın en iyi 5 Hilton Oteli"nden biri olduğunu belgeledi.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort mükemmellik ödülü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, aldığı son ödülle Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

DoubleTree by Hilton Malatya, toplantı ve kongre salonlarıyla davetlere hazır!

Malatya’nın merkezinde ve Malatya Park AVM’nin hemen yanı başında bulunan DoubleTree by Hilton Malatya, seçkin servisi ve zengin mönü seçenekleriyle toplantı ve konferans salonlarında üst düzey hizmet veriyor...

Hilton Garden'a Çevrenin Korunmasına Katkı ödülü verildi!

TURİZM alanında yılın en iyilerini belirlemek için düzenlenen Skalite Ödülleri Haliç Kongre Merkezindeki törenle sahiplerini buldu. Hilton Garden Inn İstanbul Golden Hora, "Çevrenin Korunmasına Katkı" ödülünün sahibi oldu...

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Kongre Merkezi'nin havadan videosu!

Hilton İstanbul Bomonti Otel ve Kongre Merkezi İçtaş İnşaat tarafından 34 katlı tek blok halinde inşa edildi. Hilton Bomonti Otel ve Kongre Merkezi Şişli Bomonti'de yer alıyor

Hilton Dalaman kongre merkezi Haberi

Hilton Dalaman kongre merkezi


4 ay içinde kongre merkezi inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, “Tam olarak yatırım maliyeti belli olmadı. Ancak 2 milyon TL civarında bir harcama yapılacak. Türkiye daha bu işin başında. Dalaman bölgesinde böyle bir kongre merkezi yok. Kongre merkezi ile birlikte otelin 12 ay açık kalması için adım atmış oluyoruz” dedi. Türkiye ve çevresinde yaşanan olaylar sebebiyle turizmin bir hayli etkilendiğini, bu etkiyi azaltmak için kendilerinin de ellerini taşın altına koyduğunu belirten Tunç Batum, “İngiltere’de bir halkla ilişkiler ajansı ile anlaştık. 12 konu belirledik. Otelimiz, ağırladığı misafir sayısı içinde yüzde 26 gibi önemli bir yer tutan İngilizler için, Londra’da otelimizin ve Dalaman’ın tanıtımını konu alan etkinlikler düzenliyoruz” dedi. Batum, Türkiye’nin toplam...