06 / 05 / 2024

Hilton Dalaman muğla

Hilton Dalaman muğla

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

Muğla Sığla Ormanları koruma alanı olarak tescillendi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçelerinde yer alan, Ortaca-Dalaman Sığla Ormanları Doğal Sit Alanı ''Doğal Sit-Nitelikli Doğal Koruma Alanı'' olarak tescil edildi.

Muğla Sarıgerme kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla Ortaca-Sarıgerme Dalaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi...

Muğla'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla İli, Ortanca ve Dalaman ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muğla Köyceğiz Otogarı yenileniyor!

Şehirdeki çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman ilçesinde tamamladığı tadilat işlemlerinden sonra Köyceğiz Otogarı'nı da yeniliyor.

Dünyanın tren geçmeyen tek istasyonu Muğla'da yapıldı!

Dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapıldı. İşte o garın ilginç hikayesi... 

Muğla Kayacık Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Muğla Dalaman Belediyesi'nce Kayacık Sahiline yapılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmete açıldı. Tesisin ilçeye ekonomik ve sosyal anlamda katkı yapacağı açıklandı.

Muğla Dalaman Havalimanı'nın inşaatı geciktirildi mi?

Muğla Dalaman Havalimanı işletici firması YDA'nın avukatı Turan Aras, havalimanında yapımına başlanacak olan 200 milyon avro değerindeki yeni iç hatlar terminali inşaatının, eski kiracılar tarafından geciktirildiğini bildirdi.

Muğla İkinci Tüp Göcek Tüneli Haziran'da açılacak!

Muğla'nın turizm cenneti Fethiye ile Dalaman'ı birbirine bağlayacak 964 metrelik İkinci Tüp Göcek Tüneli'nin son kontrollerin ardından en erken Haziran ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Muğla Dalaman'daki tenis kortları açıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Dalaman İlçesi’ne 256 bin liralık yatırımla kazandırdığı tenis kortlarının açılışını Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

Muğla Dalaman'a 27 delikli golf sahası yapılacak!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, 15 milyon dolarlık yatırımla, 27 delikli bir golf sahası yapmayı planladıklarını açıkladı.

Muğla Dalaman'da iki adet tenis kortu yapılacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesine Dalaman Belediyesi tarafından tahsis edilen Ege Mahallesindeki alana iki adet tenis kortu yapımına başlanıyor.

Muğla Kılcan HES imar planı değişikliği askıda!

Muğla Dalaman İlçesi, Narlı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan “Kılcan Hidroelektrik Santrali (HES)” kurulması amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Hilton Dalaman muğla Haberi

Hilton Dalaman muğla


4 ay içinde kongre merkezi inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & Spa Genel Müdürü Tunç Batum, “Tam olarak yatırım maliyeti belli olmadı. Ancak 2 milyon TL civarında bir harcama yapılacak. Türkiye daha bu işin başında. Dalaman bölgesinde böyle bir kongre merkezi yok. Kongre merkezi ile birlikte otelin 12 ay açık kalması için adım atmış oluyoruz” dedi. Türkiye ve çevresinde yaşanan olaylar sebebiyle turizmin bir hayli etkilendiğini, bu etkiyi azaltmak için kendilerinin de ellerini taşın altına koyduğunu belirten Tunç Batum, “İngiltere’de bir halkla ilişkiler ajansı ile anlaştık. 12 konu belirledik. Otelimiz, ağırladığı misafir sayısı içinde yüzde 26 gibi önemli bir yer tutan İngilizler için, Londra’da otelimizin ve Dalaman’ın tanıtımını konu alan etkinlikler düzenliyoruz” dedi. Batum, Türkiye’nin toplam...