20 / 05 / 2024

Hindistan Başbakanı türk müteahhitler

Hindistan Başbakanı türk müteahhitler

Hindistan Başbakanı Shri Narendra Modi yaptığı açıklamada "Türk müteahhitleriyle daha fazla çalışmak istiyoruz" dedi.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

ÖİB, TÜRKŞEKER'e ait Yozgat'taki bazı gayrimenkulleri sattı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, TÜRKŞEKER'in Yozgat'ta yer alan gayrimenkullerini sattı.

Türk inşaat sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2021 yılına umutla başlayan Türk inşaat sektörü, yeni pazarlara odaklanacak. Bunlar arasında en dikkat çeken ise Balkanlar ve Avrupa’daki eski Doğu Bloku ülkeleri oldu. Türkler, coğrafyanın bir çok ülkesinde yeni şantiyeler kuracak...

Türk Lirası'nda 2 yılın en hızlı yükselişi!

Dolar/TL kuru, Merkez Bankası'nda yaşanan başkanlık değişimi, ABD'de Joe Biden'ın başkanlık yarışını önde tamamlaması, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifa haberleri sonrasında yeni haftaya sert düşüşle başladı. Türk Lirası, dolar karşısında yüzde 5 değer kazanarak 8.02 seviyesini gördü.

Türk müteahhitler zor inşaat işleri için bilgiye dayalı çözümler sunabilir!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüsün ekonomik etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pahl,” Afrika'daki hızlı kentleşme acil konut, altyapı ve elektrik ihtiyacını gerektiriyor. Bu bağlamda, Türk müteahhitler ve enerji şirke

Türk inşaat şirketlerinin gözü Sahra Altı Afrika'da!

Türk inşaat şirketleri son dönemde Sahra Altı Afrika'ya yatırım atağına başladı. Türk şirketleri, bölgede raylı taşımacılık alanında ihaleler alıyor, en modern stadyumlar inşa ediyor ve altyapıda bir çok projeye imza atıyor.

Londra Finans Merkezi Başkanı: Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor" şeklinde konuştu...

210 yabancı yatırımcı Türk vatandaşlığı için başvurdu!

Yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığına başvurusu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, "30 Ekim'e kadar İstanbul ve Ankara'da 210 başvuru oldu. Bu önemli bir rakam"  dedi...

Türk müteahhitler Afrika projeleriyle adından söz ettiriyor!

Yurt dışında iş yapma serüvenine Libya ile başlayan Türk müteahhitleri son dönemde Afrika'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiriyor.

Tommy Hilfiger’ın malikanesinde Türk rüzgarı esiyor!

Dünyaca ünlü modacı Tommy Hilfiger’ın eşi Deniz Carolina Başbuğ Türk aşığı olup çıktı. Hilfiger çifti ABD'deki 30 milyon dolarlık malikanesini Türkiye'den özel olarak seçtiği eşyalarla doldurdu..

FC Barcelona'nın stadını Türk şirketler mi yenileyecek?

FC Barcelona Gelirler Bölümü Başkanı Francesco Calvo, "İnşaat işleri 2018 yazında başlayacak. Türk şirketler de teklif verebilir. Biz stadyumumuzu yenilerken en iyi çözüm olsun istiyoruz, taraftarımız en iyi deneyimi yaşasın istiyoruz.

Hindistan Başbakanı türk müteahhitler Haberi

Hindistan Başbakanı türk müteahhitler


Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hindistan ziyaretinde öne çıkan konulardan birisi de ekonomi oldu.  2022’ye kadar 50 milyon konut yapacaklarını dile getiren Hindistan Başbakanı Shri Narendra Modi, "Türk müteahhitleriyle daha fazla çalışmak istiyoruz" dedi.





SİZDE TEKNOLOJİ VAR BİZDE İNŞAAT, ENERJİ VE TURİZM


Hindistan’ın dünyanın en hızla büyüyen serbest piyasa ekonomisi olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta bilişim ve bilgi teknolojileri olmak üzere yüksek teknoloji içeren sektörlerde Hindistan ile geniş işbirliği fırsatı bulunduğunu dile getirerek, Hindistan’ın tecrübelerinden yararlanılması gerektiğini söyledi.. Erdoğan ayrıca, müteahhitlik, enerji ve turizm sektörlerinde işbirliğinin geliştirilmesi gerektiğini vurguladı.


MÜTEAHHİTLERE ÇAĞRI


Türk müteahhitlik sektörünün küresel başarılara imza attığını söyleyen Hindistan Başbakanı Modi, ülkenin bağımsızlığının 150’nci yılına denk gelen 2022’de, 50 milyon konut inşa etmek istediklerini, bu çerçevede Türk müteahhitlik sektörü ile daha fazla çalışmak istediklerini...