11 / 05 / 2024

hindistan cumhurbaşkanından türk şirketlerine yatırım daveti

hindistan cumhurbaşkanından türk şirketlerine yatırım daveti

Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee, ülkesinin gelecek 5 yılda özellikle şehirleşme, otoyollar, demiryolları, barajlar, havaalanları gibi sahalarda 1 trilyon dolarlık altyapı yatırımı için Türk şirketlerini Hindistan'a davet ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı'ndan asgari ücrete zam sinyali: Son dakika refah payı açıklaması geldi!

Ocak 2024'te asgari ücret 17 bin 2 liraya yükseltilmiş, sonrasında asgari ücrete bir zam daha geleceği haberleri gündeme taşınmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan  asgari ücrete yönelik zam sinyali geldi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye ile ABD arasındaki ticaret hedefini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika’da Türk-Amerikan İş Konseyi üyeleriyle buluştu. Amerika ile ticaret hacminde yakalanan artış eğiliminin sevindirici olduğunu söyleyen Erdoğan, "Fakat hedefimiz 100 milyar doları yakalamaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan peş peşe konut müjdesi! Toplam 650 bin konut inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk-Amerikan Ulusal Yönlendirme Komitesi tarafından düzenlenen yemekte konuştu. Bugüne kadar 200 bin deprem konutunun inşa sürecinin bilfiil başladığını söyleyen Erdoğan, toplamda 650 bin konut inşa edileceğini açıkladı.

Türk müteahhitlerden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teminat mektubu çağrısı: Teminat mektupları doğrudan kabul görmeli!

TMB Başkanı M. Erdal Eren, Türk bankaları tarafından verilen teminat mektuplarının faaliyet gösterilen ülkelerde doğrudan kabul görmesi konusuna ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan destek talep etti. İşte ayrıntılar...

Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte biri dönüşmeli! Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan kentsel dönüşüm açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Türkiye'deki 20 milyon konutun üçte birinin dönüşmesi gerektiğini aktararak, kentsel dönüşümün hızlandırılacağını söyledi. İşte ayrıntılar..

Cumhurbaşkanı'ndan kiracılara müjde geldi! Kirada yüzde 25 sınırı devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında verdiği müjdeyle, geçtiğimiz yıl uygulamaya konulan kiralardaki yüzde 25'lik zam sınırının uzatılacağını duyurdu. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı'ndan müjde! Emekliler artık borçlarınızı kapatabilirsiniz

Cumhurbaşkanı tarafından yapılan açıklamaya göre emeklilere 'Ek Ödeme' ve 'Borç Kapatma' imkanı sunuldu. Emekli olan kişileri ilgilendiren bu haber müjde niteliğinde oldu. Ekonomik zorluklardan dolayı nakit anlamında sıkıntı çeken emeklilere Cumhurbaşkanı'ndan destek geldi. 

Cumhurbaşkanı ile görüşen Türk-İş Genel Başkanı asgari ücret zammı için tarih verdi: ''Belli bir noktaya geldik''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücrete yapılacak olan ara zamma ilgili Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay ile görüştü. Başkan Atalay, görüşmenin ardından yeni asgari ücret için tarih verdi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı'ndan karne hediyesi! Karnesini alan öğrenciye 5.103 TL! Hemen başvurun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrencilere 5.103 TL karne hediyesi. Bu ödemeden yararlanmak için başvuru yapmanız yeterli olacak. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı'ndan borçlulara müjde! Bu borç kredisini 6 ay sonra ödeyeceksiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın heyecanla duyurduğu borç kapatma kredisi, vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Bu özel kredi sayesinde vatandaşlar, var olan borçlarını hızlıca kapatıyor ve altı ay sonra, kendi ödeme yeteneklerine uygun bir planla ödemelere devam ediyorlar. 

Bankalara borcunuz varsa Cumhurbaşkanı'ndan güzel haber geldi! Bakın borcu olanlar ne olacak?

Banka borçlularına müjdeli haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emri doğrultusunda, bankalara borcu olan vatandaşlar için önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, borçlu vatandaşların yüzünü güldürecek.

Cumhurbaşkanından gençlere müjde! Vergisiz telefon kampanyası geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesinde gençlere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacaklarını açıkladı. Peki, vergisiz cep telefonu kampanyası ne zaman başlayacak işte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen duyurdu: İstanbul'a 3. tünel geliyor! Büyük İstanbul Tüp Tüneli boğazın altından geçecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde peş peşe yeni müjdeleri duyurdu. Müjdelerden biri de Büyük İstanbul Tüp Tüneli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'a 3. tünel yapılacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

hindistan cumhurbaşkanından türk şirketlerine yatırım daveti Haberi

hindistan cumhurbaşkanından türk şirketlerine yatırım daveti

Pakistan'da mayıs ayında yapılan genel seçimhI lerle iktidara gelen Başbakan Navaz Şerifin 3 hafta önce gerçekleştirdiği Türkiye ziyareti öncesinde Zaman ve Today's Zaman'da yayımlanan mülakatında verdiği 'aramızdaki sorunları daha fazla diyalogla çözelim' mesajına, komşu Hindistan'dan cevap devletin zirvesinden geldi. 1947-1999 yılları arasında Pakistan'la 4 kez savaşmanın yanında bu dönem boyunca ve sonrasında da pek çok düşük yoğunluklu sınır ihtilafı yaşamış Hindistan'ın Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee, iki ülkenin, Şerifin dediği gibi, diplomatik irtibat ve görüşmeleri sıklaştırmaları durumunda aralarındaki tüm sorunların da üstesinden gelebileceklerini söyledi. 


Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün davetine icabeten bugün Türkiye'ye gelecek olan Hintli lider, seyahati öncesinde başkent Yeni Delhi'deki Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Cihan Haber Ajansı'na mülakat verdi. Pakistan ve Türkiye ile ilişkilerin yanı sıra bölgesel siyasi ve iktisadi konular hakkındaki fikirlerini paylaştı. 


Pakistan'la...